Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka na domácím hřišti nedala Dolním Bousovu šanci!


Branky


8

Hosté z Dolního Bousova nezažívají úplně ideální období a dle průběhu podzimu se očekávalo, že si udrží druhou příčku tabulky a mohli by třeba překvapit Poříčí. To se ovšem neděje a neideální forma tohoto celku zapříčinila pád tabulkou. Ovšem i přes tento fakt šli hosté do utkání jako mírní favorité proti mělnické Pšovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto

Hosté k utkání zajížděli bez svých ofenzivních opor Zdeňka Bělíka a Matěje Falty, jenž měli povinnosti u týmu Mladé Boleslavi. Chyběl jim také Michal Horák a vzhledem k dalším okolnostem měli tedy na lavičce náhradníků jen 2 hráče.

 

V úvodu utkání se hosté ujmuli počátečního tlaku a vytvořili si 2 nadějné šance, ovšem vždy pálili nad bránu. 

 

První důležitým momentem utkání byla 16. minuta, kdy po defenzivní neshodě Horáka a Klímy se míče ujal Svoboda a poslal domácí do vedení 1:0.

 

Na další branku se Pšovka nenačekala dlouho a již v 22. minutě se přímo z rohového kopu do branky prosadil Radim Dvorný a zvýšil vedení na 2:0.

 

Velká bojovnost a odhodlání na domácí straně byla velkým rozdílem oproti výkonu hostů, jenž působil odevzdaně a bez zápalu.

 

Tento výkon byl ve 34. minutě potrestán znovu, kdy z levé strany přiletěl do pokutového území centr z levé strany a neuhlídaný Dvorný vstřelil svoji druhou branku v utkání a třetí branku svého týmu.

 

Tato branka byla do konce poločasu také tou poslední.

Beze změny

Druhý poločas se moc neměnil obrazem hry od poločasu prvního. Ovšem Dolní Bousov tentokrát dokázal alespoň zahrozit, kdy v 58. minutě Šolc napálil míč do brankáře Zamazala a následnou dorážku Ježek mířil nad branku.

 

Chyby v obraně provázely Dolní Bousov v druhém poločase také, ale v 72. minutě samostatný nájezd za zády Klímy neskončil. Dost podobný samostatný nájezd po chybě v obraně dostali domácí k dispozici v i 76. minutě, ale znovu Klíma neby překonán.

 

Kosmetickou úpravu skóre zařídili hosté v 85. minutě, kdy po dlouhé přihrávce Karely vsítil branku Keszeg a snížil na 3:1.

 

Tímto ale skóre utkání uzavřeno nebylo v druhé nastavené minutě se po centru prosadil střídající Pokorný, jenž utrvdil výsledek utkání na 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: V zápase s Dolním Bousovem jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany a vyrážet do brejků. To se nám v první půli vedlo dobře. Hosté byli celkově herně lepší, ale v první půli jsme je do vážnější šance nepustili. Naopak my jsme vstřelili tři branky. Do druhého poločasu jsme mohli jít v klidu. Hosté byli dále více na míči a dostali se asi do třech šancí, ale jen jednu dokázali v závěru využít. My jsme poté přidali ještě čtvrtou branku v závěru.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Bohužel jsme k utkání zajížděli bez několik hráčů, kteří se omluvili. V úvodu utkání jsem se dostali do dvou šancí, ale mířili jsme nad. Poté jsem po naší chybě bohužel inkasovali. Velkým rozdílem mezi námi a soupeře bylo to, že hráli s chutí, což nám chybělo.



Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - D. Svoboda [-] (71. J. Pokorný [-] ) , R. Dvorný [-] (87. R. Miřatský [-] ) , J. Chytil [-] , J. Mihalík [-] (56. M. Havel [-] ) , J. Kaiser [-] , D. Bursa [-] (81. T. Bláha [-] ) , D. Grabmüller [-] , R. Eder [-] , J. Studený [-] , R. Beneš [-]

Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - T. Šolc [-] , P. Ježek [-] , M. Horák [-] , M. Karela [-] - A. Pavliš [-] (71. J. Kasal [-] ) , M. Merva [-] , F. Klíma [-] , T. Honc [-] - J. Keszeg [-] , J. Šolc [-] (75. M. Král [-] )

ŽK: 51. D. Bursa - 24. J. Šolc .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jiří Růžička
Tip experta: výhra hostů

tady se může stát cokoliv. Věřím ale hostům, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza