3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj zařídil další propad Polabanu tabulkou


Branky


34. J. Renč , 40. Š. Hejl , 90. V. Práger - 81. P. Hobík
8

Forma nymburského Polabanu v posledních týdnech velmi zaostává za očekáváními a za výsledky z podzimní části sezóny. Naopak Slavoj zažívá poměrně příjemné období a obvzlášť výhra nad Dolním Bousovem z minulého kola tomuto celku určitě dodala na sebevědomí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marodka

Problémem Polabanu je momentálně velká marodka, která kádr trápí. Kvůli tomuto se do základní sestavy podívali hráči, jenž nejsou tak často v této jedenáctce.

 

Průběh první půle ovšem byl velmi vyrovnaný a dalo by se říci, že hosté byli týmem, který byl lepší. To ale pouze do 34. minuty, kdy chybu v obraně hostí využil Renč a poslal domácí do vedení 1:0.

 

Polaban se ale z této defenzivní chyby neponaučil a o 6 minut později po dost podobné chyby kapituloval znovu. Ve 40. minutě domácí poslal do dvoubrankového trháku Šimon Hejl.

 

Po zbylých 5 minut poločasu jsme se již dalšího ovlivnění skóre nedočkali a hosté tedy v šatně měli nad čím přemýšlet.

Snaha o zvrat

Do druhého poločasu se dalo očekávat, že hosté pošlou plné síly do útoku, což se také stalo. Problémem Polabanu ale v průběhu celého jara je to, že si dokáží vyvinout tlak, ale problémem je předfinální a finální fáze. Ve hře tohoto celku chybí často přihrávka, co otevře obranu. 

 

Tento zápas se ale vyjímal a šancí na skórování měli, ovšem v tomto utkání byla problémem efektivita. 

 

Naději na bod z tohoto utkání vykřesali hosté v 81. minutě, kdy dokázal vsítit branku Hobík.

 

V tento moment hosté vyslali všechny síly do útoku a bylo jasné, že vyrovnají a nebo domácí utkání třetí brankou ukončí. Scénář, který se stal byl ten druhý. V 90. minutě se prosadil Práger a rozhodl o konečném výsledku 3:1 pro Slavoj Stará Boleslav.



Ohlasy k zápasu



SK Polaban Nymburk
Martin Škarecký: Dnešní sestavě jsme museli uzpůsobit velké marodce, která nás sužuje. První poločas byl vyrovnaný a nám se dařilo plnit, co jsme chtěli hrát a možná i měli mírnou herní převahu. Ke konci poločasu jsme ovšem dvakrát chybovali a soupeř nás v obou případech potrestal, takže do kabin jsme šli s dvoubrankovým mankem. Druhý poločas jsme se snažili být více aktivní a vytvořili si tři velké šance, ale proměnit se nám podařilo bohužel jen jednu. V samotném závěru, když jsme již hru zcela otevřeli, tak nám domácí vstřelili třetí branku a uzavřeli tak konečné skóre na 3:1.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] (88. M. Čihák [-] ) - J. Cruz [-] , M. Moravský [-] , O. Štěpánek [-] , J. Janík [-] (83. B. Staněk [-] ) , J. Reichert [-] - Š. Hejl [-] , J. Renč [-] (57. J. Šejvl [-] ) , V. Práger [-] (93. M. Voženílek [-] ) , D. Krulich [-] - J. Vodák [-] (81. D. Grafnetr [-] )

SK Polaban Nymburk
V. Holešovský [-] - O. Drobný [-] , M. Daněk [-] - T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] - D. Wiehl [-] , P. Hobík [-] - M. Škarecký [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Šimon [-] ) , T. Kukla [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 54. J. Renč , 76. O. Štěpánek , 85. J. Cruz , 92. V. Práger - 21. M. Škarecký , 43. T. Hrdlička , 55. M. Kotek , 64. M. Šimon , 86. T. Kukla .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - BRAUNŠVEIG Vojtěch, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jiří Růžička
Tip experta: výhra domácích

Stará Boleslav je doma nevyzpytatelná a Nymburk hodně klopýtá. Za mě výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza