1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavská rezerva se s Pšovkou Mělník rozešla nerozhodně


Branky


6

Sousedé v tabulce. To je Pšovka Mělník a Čáslavský B tým. Oba týmy už mají jistou záchranu v soutěži, což je jistě důležité, ale boj o vyšší príčky, které ještě jsou na dosah by měly být motorem pro oba tyto celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení

Toto utkání bylo pro domácí celek z Čáslavi těžké především z důvodu toho, že se museli obejít bez posil u A-týmu, který ve stejný čas měl utkání proti Dvoru Králové.

 

To ale nebylo znát natolik, jelikož po dobu celých prvních pětačtyřicetiminut byli domácí lepší. Hostům chyběla potřebná přesnost a nevěděli si rady s nakopávanými míči od celku domácích, kterým ve 42. minutě jeden z těchto dlouhých míčů vyšel na výbornou. Tento míč měl na svědomí Tuzar, který vyslal Vilíma a poslal domácí do poločasového vedení 1:0.

 

 

Nevyužité šance

V druhém poločase ovšem nenastoupil stejný tým domácích, který vybíhal do prvního dějství a s výkonem před pauzou toho nemělo nic moc společného.

 

Hosté byli odvážnější a zlepšený výkon jim byl brzy odměnou, jelikož v 62. minutě se po rohovém kopu prosadil Svoboda. 

 

Poslední 20 minut utkání pak ovlivnilo vyloučení Marka Lebdušky. Hosté byli díky této přesilovce blíže k rozhodující brance, ale tu i za přispění skvělých zákroků brankáře Kubáta, jenž je normálně trenérem brankářů Čáslavi, nedokázali hosté vsřelit.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav B
Marek Lebduška: Pro nás je tento výsledek zklamáním. Soupeře jsme měli porazit a odskočit mu v tabulce. Bohužel jsme si za výkon v druhém poločase nezasloužili vyhrát

FK Pšovka Mělník
Jan Studený: První půle nebyla z naší strany dobrá. Několik příležitostí ke vstřelení branky jsme měli, ale chyběl nám klid v koncovce a domácí byli herně lepší. Celkem jednoduše se dostávali za naší obranu s nakopávanými míči. V druhé půli jsme ale byli odvážnější a nakonec jsme mohli brát všechny tři body, ale nedokázali jsem využít přesilovku.



Sestavy


FK Čáslav B
J. Kubát [-] - D. Dastych [-] , J. Vilím [-] (52. M. Vrána [-] ) , T. Havrda [-] , B. Spáčil [-] (63. T. Fišr [-] ) , V. Klepal [-] , A. Novák [-] (90. M. Gonda [-] ) , L. Tuzar [-] , M. Lebduška [-] , M. Kubín [-] , L. Marek [-]

FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Studený [-] , D. Svoboda [-] (80. T. Bláha [-] ) , L. Rypka [-] , M. Havel [-] , J. Chytil [-] , J. Mihalík [-] , D. Bursa [-] (55. R. Dvorný [-] ) , D. Grabmüller [-] , J. Kaiser [-] , R. Beneš [-]

ŽK: 59. D. Grabmüller , 75. L. Rypka , 87. R. Dvorný . ČK: 72. M. Lebduška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - JAROLÍMEK Miloš, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Ladislav Hlaváček
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza