J. Grus 47. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Hlízova zuří! Utkání se hrálo na nehratelné a tvrdé louce


Branky


47. J. Grus (p.) - 32. F. Tichý
6

Luštěnice i Hlízov zažívají poměrně úspěšné jaro. Právě tým z Luštěnic si drží druhou přičku. Navíc z těchto dvou družstev pochází výherci posledních tří anket o hráče kola. Luštěničtí bratři Hlaváčkovi a hlízovský Růžička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hosté

Od úvodních minut se zdál být lepší tým hostů, jejichž trenér David Linhart ovšem nebyl vůbec spokojený s luštěnickým trávníkem, na kterém se utkání odehrávalo. Dle jeho slov bylo hřiště nehratelná a tvrdá louka.

 

To ale družstvo hostí nezastavilo od aktivity, kterou během celých prvních pětačtyřicetiminut produkovalo. 

 

Důležitým momentem byla 32. minuta, kdy se po hrubé chybě v obraně domácích dostal do šance Filip Tichý a poslal hosty do vedení.

 

Po zbytek první půle se obě družstva prezentovala dosti podobným fotbalem, jako tomu bylo před touto brankou, ovšem síť se již do poločasového hvizdu znovu nerozvlnila.

Červený kartónek

Asi nejdůležitější moment tohoto střetnutí nastal hned po úvodu do druhého poločasu. Ve 46. minutě, kdy Rúžička přidržel Hlaváčka v pokutovém území a hlavní rozhodčí Tichý za pomoci asistenta nařídil pokutový kop. To ale nebylo vše, jelikož právě Růžička viděl druhý žlutý kartónek.

 

K penaltě se postavil Grus, který ji proměnil a v 47. minutě vyrovnal skóre na 1:1.

 

Tímto byli hosté po velmi podařené první půli hodně psychicky oslabení a domácí měli téměř celý druhý poločas v přesilové hře před sebou. 

Tento čas ale nedokázali využít k ničemu lepšímu než byla jedn slibná přiležitost, kterou ale vychytal Míšek, což znamená dělbu bodů a konec utkání za stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško: Od začátku byli hosté aktivnější, ale přes velkou snahu si žádnou šanci nevypracovali a první branku vstřelili až po naší hrubé chybě v obraně. Po přestávce jsme vyrovnali z pokutového kopu a i přes další šanci během druhé půle se nám ale skore otočit nepodařilo.

FOTBAL Hlízov
David Linhart: Chtěl bych ocenit výborný výkon kluků, kteří byli lepší i na nehratelné a tvrdé louce. Zbytek komentovat nebudu. Ocenil bych i několik soudných hráčů domácích, kteří se nám po zápase omlouvali.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] , M. Novák [-] (65. T. Hrdlička [-] ) , S. Hrynčuk [-] , J. Grus [-] , J. Grus [-] , O. Fišer [-] , L. Lasák [-] (69. Š. Hlaváček [-] ) , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , V. Horák [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - M. Vojtíšek [-] (77. R. Tafel [-] ) , D. Martínek [-] , M. Šváb [-] , J. Růžička [-] - F. Tichý [-] (94. V. Para [-] ) , R. Šesták [-] , M. Jilemnický [-] (93. T. Šváb [-] ) , M. Král [-] , P. Růžička [-] - V. Maxa [-]

ŽK: 87. J. Grus - 17. P. Růžička , 36. M. Král , 46. J. Růžička , 49. M. Šváb , 69. F. Tichý , 85. M. Jilemnický . ČK: 46. P. Růžička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tichý Lukáš - GARAJA Miroslav, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Samuel Mičuta

Expert: Ladislav Hlaváček
Tip experta: výhra domácích

Doma se nám daří, v udržení druhého místa nesmíme zaváhat.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích