0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka nevyzrála na soupeře z Votic


Branky


8

Dva týmy ze spodní poloviny tabulky se utkaly v 27. kole středočeské 1.A třídy. Tento souboj sliboval jednomu z týmů možné odskočenil v tabulce od toho druhého, jelikož týmy na 9. až 13. příčce jsou mezi sebou natešněné s rozdílem minima bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bitva o Mělník

První poločas začal lépe pro domácí mužstvo, které hosty zatlačilo a hosté tedy mohli hrozit pouze z rychlých brejků. 

 

Tento tlak ale připomínal spíše házenou, a tak tedy první vážnější šance přišla až v 25. minutě, kdy se ale činil brankář Tůma svým zákrokem. 

 

Zbytek prvního dějství probíhal hodně v podobném duchu a optický tlak domácích nebyl nikterak zúžitkován, což znamenalo poločasové skóre bez branek.

Poslední desetiminutovka

Druhý poločas začal velmi podobně a optický tlak domácích pokračoval. Tentokrát zde byl ale ten rozdíl, že šance Pšovka doopravdy měla, ale opět je nedokázala využít a rozvlnit síť za brankářem Tůmou.

 

V průběhi druhé půle se ale o slovo přihlásili hosté a jejich šance postupně skončili na brankáři Zamazalovi a jednou tomuto brankáři pomohla horní tyč branky. 

 

To se ale nedá říct o šanci v 83. minutě, kdy Matoušek Zamazala překonal a poprvé v utkání rozvlnil síť.

 

Jelikož tato branka přišla opravdu pozdě, tak domácí měli minimum času na vyrovnání, které ale nepřišlo, což znamená, že Votice toto kolo dokázaly Mělník vyloupit.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: V první půli jsme byli herně lepší. Soupeře jsme nepustili do vážnější šance, ten hrozil pouze z brejků. Do první šance jsme se dostali až v 25. minutě, kdy jsme z pár metrů nedokázali prostřelit gólmana soupeře. Na šance se hrozně nadřeme a když už je máme tak je řešíme zbrkle a nedokážeme je dobře vyřešit. Stejně dopadly další dvě příležitosti v první půli. Druhou půli jsme začali podobně. Vytvořili jsme si ještě více šancí než v první půli, ale v zakončení jsme nebyli dost důrazní. Soupeř hru trochu vyrovnal a dostal se do několika zakončení. Dvakrát si náš gólman poradil, jednou mu pomohlo břevno, ale nakonec se soupeř dočkal až v závěru zápasu.




Sestavy


FK Pšovka Mělník
M. Jenč [-] - J. Pokorný [-] (62. R. Miřatský [-] ) , L. Rypka [-] (59. D. Svoboda [-] ) , M. Havel [-] (81. R. Eder [-] ) , J. Chytil [-] , J. Mihalík [-] , D. Bursa [-] (85. M. Machka [-] ) , D. Grabmüller [-] , J. Kaiser [-] , J. Studený [-] , R. Beneš [-]

SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] (73. J. Homolka [-] ) , P. Daniel [-] (59. T. Kramný [-] ) , M. Matoušek [-] (86. M. Hřebec [-] ) , M. Radačovský [-] , M. Slunečko [-] , T. Říha [-] , M. Sládek [-] , D. Königsmark [-] , M. Baťha [-] , J. Šlejmar [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prosr Tomáš - PETÝREK Václav, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza