3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov nedal oslabeným Úvalům šanci!


Branky


8

Souboj dvou týmů, které se nachází přímo ve středu tabulky. To nám nabídlo 26. kolo středočeské 1.A třídy. Právě hosté z Úval zajížděli k tomuto utkání značně oslabeni. Nejvetší ztrátou byla jistě absence bývalého slovenského reprezentanta Filipa Hološka, jenž v době utkání reprezentoval svou vlast na utkání starých gard v Srbsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rány

„Hlízov je tým, který nenadchne a neurazí. Vlastně si hraje svoji hru, která buď vyjde a nebo ne. Žádnou změnu neudělají ať se děje, co se děje." Tak hodnotil svého soupeře pro tento víkend trenér hostů Lukáš Kučera.

 

Právě hosté z Úval přijeli velmi oslabení, jak již bylo výše zmíněno a celkem polovina kádru se omluvila ze zdravotních, či osobních důvodů.

 

Domácí měli otěže utkání ve svých rukou již od prvních minut a největší trable dělal obraně hostů zejména Král, jenž svými centry z levé strany vytvořil nejednu šanci pro své spoluhráče. 

 

Právě tyto centry se staly osudnými a v 29. minutě jeden takový dokázal plně využít Pavel Růžička, jenž otevřel skóre tohoto utkání.

 

To ale pro první poločas nebylo vše jelikož o 10 minut později si na dlouhý nákop Tafela naběhl Tichý a brankář Řemínek musel míč ze své branky lovit již po druhé. Právě Tichý měl před touto brankou již více šancí, a tak se mu tedy podařilo prolomit střeleckou smůlu. Svým gólem také zakončil důležité dění prvních pětačtyřiceti minut.

 

Pokutový puntík

Druhé dějství začalo v podobném trendu, jako to první. Domácí produkovali mnoho šancí, ale proti byl výborně chytající Řemínek a hlavně jeho zásluhou svítilo na tabuli s góly u domácích pouze číslo dva. 

Další obrovskou šanci měli domácí z pokutového kopu, ale ani střela z pokutového puntíku neskončila za zády Řemínka. Následná dorážka dopadla podobně.

 

Nakonec se domácí dočkali a v 68. minutě o osudu utkání rozhodl Michal Král a 3. brankou utkání také uzavřel střelecký účet. 

 

Po zbytek času se utkání spíše dohrávalo a to tedy znamená konečný výsledek 3:0 pro domácí, kteří si zaslouženě dokráčeli pro tři body.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Dnes jsme chtěli za každou cenu vyhrát a jsem rád, že se nám to bez větších problémů povedlo. Hru jsme měli pod kontrolou od samého začátku. Jsem spokojený s čistým kontem, hosté toho moc neměli.

SK Úvaly
Lukáš Kučera: Bohužel už delší dobu mám dost zraněných hráčů a někteří zdraví mají prostě jiný zájem, než jít hrát fotbal za Úvaly. Dnes by to byl pěkný fotbal, kdybychom byli schopní konkurovat, ale to bohužel ve stavu, v jakém jsme nešlo. Zašlouženě jsme tedy prohráli 0:3.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - R. Tafel [-] , J. Růžička [-] , D. Martínek [-] - F. Tichý [-] (76. V. Para [-] ) , R. Šesták [-] (60. M. Vojtíšek [-] ) , M. Jilemnický [-] , M. Král [-] (79. R. Hačka [-] ) , P. Růžička [-] , T. Šváb [-] (71. M. Šváb [-] ) - V. Maxa [-]

SK Úvaly
- J. Flóro [-] , M. Schovanec [-] , V. Šabršula [-] (83. F. Kokeš [-] ) , D. Bozděch [-] , M. Novák [-] , D. Ryšavý [-] (46. Š. Syruček [-] ) , O. Benčič [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , T. Liebelt [-] , D. Řemínek [-]

ŽK: 82. M. Vojtíšek - 60. D. Řemínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PECHAR Jiří - BEKEŠSKÝ Ondřej, FÍLA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: remíza

Zde volím střední cestu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích