0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Poříčí a ani Dolní Bousov nenavázaly na výhry z minulého kola


Branky


8

Souboj prvního a třetího celku nám nabídlo 26. kolo středočeské 1.A třídy. Právě zápas těchto dvou celků sliboval bitvu dvou silných ofenziv, od které se mohlo čekat spousty branek, opak byl ale pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková konstrukce

První šanci celého utkání jsme mohli vidět již ve 2. minutě, kdy projektil z produkce domácích zlikvidoval Klíma. O chvilku později branku minul Merva. Ve 13. minutě měli další příležitost domácí, ale nikdo z nabitého toku nedokázal zamířit mezi tři tyče.

 

První velkou šancí utkání byla možnost Jana Keszega, jenž v 18. minutě nastřelil tyč svatině domácích. Následně přišla přihrávka od Honce na Bělíka, který už na konci prvního dějství postupoval na branku. Dokázal vystřelit, ale proti byl Soukup sse svým výborným zákrokem. 

Do poločasového hvizdu ještě Bělík pálil do boční sítě.

Poslední minuta

Dolní Bousov v druhém dějství pokračoval ve své aktivitě a v 54. minutě po rohovém kopu hlavičkovl těsně vedle Ježek. 

 

Druhý poločas nám příliš šancí nenabídl, ale ještě v 75. minutě se mohl po krásném centru Keszega prosadit Bělík, ten ale mířil nepřesně. 

 

Nejdůležitějším momentem utkání byla 90. minuta, kdy vypálil Azilinon, ale jeho střelu kryl Klíma, jenž vyrazil tuto střelu na roh. Po jeho rozehrání ale došlo k přestupku uvnitř pokutového území, což znamená jediné, pokutový kop. Míč si postavil Azilinon a měl na noze 3 body. Rozeběhl se a přestřelil branku. Také toto rozhodlo o výsledku 0:0.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Cestovali jsme k utkání po vydařeném vystoupení v Čelákovicích, a s vědomím dalšího těžkého utkání než jsme odehráli ve středu. Na menším hřišti jsme se chtěli prezentovat hrou ze zajištěné obrany, což se nám dařilo a díky zodpovědnému výkonu všech hráčů jsme byli i blízko k zisku třech bodů, ale po závěrečném dramatu musíme být spokojeni i s bodem.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Tlustý [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] (68. J. Greš [-] ) , L. Říha [-] , J. Jírů [-] , M. Azilinon [-] , L. Vaculík [-] , P. Galuška [-] (60. T. Síkora [-] ) , A. Dumský [-] , J. Baštýř [-] (68. F. Rydval [-] )

Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - T. Šolc [-] (52. M. Falta [-] ) , F. Klíma [-] , M. Horák [-] , M. Karela [-] - M. Merva [-] , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] (87. J. Kasal [-] ) , M. Horák [-] , P. Ježek [-] - J. Keszeg [-] (84. L. Zvěřina [-] )

ŽK: 39. M. Azilinon , 67. J. Greš - 92. M. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JENÍK David - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: výhra domácích

Silné ofenzivní týmy. Poříčí má ale lepší defenzivu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích