Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj ani tentokrát nevítězí! Votice si dokráčely pro 3 body


Branky


7

Skvělá forma staroboleslavského Slavoje byla v minulém utkání se Slovanem Lysá pozastavena a poprvé tedy Slavoj na jaře vyjížděl k utkání po domácí ztrátě. Votice naopak dokázaly minulý víkend obrat o všechny tři body Polaban Nymburk, což jim určitě přineslo lepší rozpoložení před tímto střetnutím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klídek

Tým Staré Boleslavi nezačal toto utkání vůbec v dobrém rozpoložení a již ve 14. minutě se domácí zásluhou Matouška dokázali poprvé prosadit. 

 

Hosté vůbec nepředváděli takový výkon, který by si představovali, ale v 21. minutě dokázal vyrovnat skóre Jan Vodák a hosté si mysleli, že by se výkon celého týmu tímto mohl zlepšit. 

 

Po zbytek poločasu se hosté snažili, ale důležitou branku, kterou by skóre otočili nedali a tak se museli spokojit s poločasovým nerozhodným stavem.

Nedáš, dostaneš

Druhé dějství začali hosté velmi aktivně a během prvních několika minut si dokázali vypracovat hned dvě brankové možnosti, které ovšem zůstaly bez branky. Tuto fatální chybu dokázali ale využít domácí, jenž si v 69. minutě vzali vedení zpět, zásluhou Navrátila. 

Výkon hostů opravdu nebyl optimální a to také potvrdila 3. branka, kterou v 90. minutě uzavřel utkání Tábořík a rozhodl o konečném výsledku.



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Stará Boleslav
Jiří Ježek: V tomto zápase jsme měli udělat tři body. Bohužel to byl náš nejhorší výkon na jaře. Po vyrovnání jsem si mysleli, že to už zvládnem, ale po nevyužití našich šancí jsme dostali 2 uplácané góly a bylo po zápase.



Sestavy


SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] (79. L. Tábořík [-] ) , P. Daniel [-] (53. T. Kramný [-] ) , M. Matoušek [-] (87. M. Hřebec [-] ) , M. Radačovský [-] , M. Slunečko [-] , T. Říha [-] , M. Sládek [-] , D. Königsmark [-] (71. J. Homolka [-] ) , M. Baťha [-] , J. Šlejmar [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - J. Cruz [-] (46. B. Staněk [-] ) , M. Moravský [-] , O. Štěpánek [-] , J. Reichert [-] (75. M. Voženílek [-] ) - J. Šejvl [-] , J. Renč [-] , V. Práger [-] , D. Krulich [-] - P. Bláha [-] (83. J. Janík [-] ) , J. Vodák [-]

Počet diváků: 82. Rozhodčí: ZÍKA Jan - BYDLÁK David, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: výhra hostů

Slavoj Stará Boleslav potvrdí skvělou jarní formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích