Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrdina stíhal, ale nedostihl. Podlesí stvrdilo záchranu výhrou nad Klecany


Branky


6

Fotbalisté Klecan si v minulém kole připsali tři body proti Kosoři, kterou přejeli výsledkem 4:0. Navázat na skvěký výkon i výsledek chtěli klecanští v posledním utkání této sezony na půdě Podlesí. Antonín Hrdina zaznamenal dvě branky a po celý zápas svými přesnými trefami stíhal domácí družinu, ta ale v závěrečné pětiminutovce strhla vítězství na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Šlapáka

Utkání bylo poměrně vyrovnané, v první půli měli ale malinko navrch domácí.

 

Důkazem toho byla i vstřelená vedoucí branka, kterou Podlesí zaznamenalo už ve 4. minutě zápasu. Ze strany šel sám na branku Martin Šlapák, který překonal brankáře Václavíka a rozjásal domácí tribuny,

 

Domácí zahrozili v průběhu prvního poločasu ještě několikrát, pokaždé je ale zradilo zakončení.

 

Hosté se v úvodním dějství také dostali do zajímavých příležitostí, vyrovnávací branku ale vstřelit nedokázali.

 

První půle tak skončila za stavu 1:0 pro domácí mužstvo.

Gólové hody

Ve druhém poločase měli naopak mírně navrch hosté, kteří se více dostávali do šancí.

 

Jednu z nich dokázal ve vyrovnávací branku přetavit už po pěti minutách hry Antonín Hrdina, který se trefil po přihrávce Ondřeje Průchy.

 

Výraznou postavou druhé půle byl také mladý David Sýkora, který se dostal do několika vyložených příležitostí. Žádnou z nich ale nedokázal proměnit.

 

V 62. minutě si domácí vzali vedení nazpět. Propadlý centr si našel Martin Skočdopole a střelou do odkryté branky upravil skóre na 2:1 pro Podlesí.

 

To se však nelíbilo Antonínu Hrdinovi, který dvacet minut před koncem podruhé v zápase vyrovnal. Hostující striker se trefil z dorážky.

 

Utkání poté bylo otevřené a šance byly na obou stranách.

 

V závěru se vítězství na svou stranu podařilo strhnout domácím. V 86. minutě se nejprve na 3:2 prosadil střídající Lukáš Ježek, který se trefil po centru do vápna a v 90. minutě stanovil konečný výsledek utkání na 4:2 kapitán Ondřej Drašnar.

 

Podlesí tak stvrdilo záchranu v soutěži vítězstvím 4:2 nad Klecany.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek: Jsem rád, že jsme zápas zvládli. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané, těch šancí jsme si ale vytvořili víc my. Myslím, že i díky tomu jsme zaslouženě vyhráli.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách, po kterém byli šťastnější domácí. Přehnala se tam i lehká průtrž, pak tam byly dvě duhy, takže fotbalová romantika tam byla. Chtěli jsme to uhrát alespoň na remízu, aby ta rozlučka byla veselejší.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - J. Trefný [-] , M. Hanáček [-] (22. V. Valčík [-] ) , J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] (80. M. Branžovský [-] ) , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , O. Vojtišek [-] , D. Hnízdil [-] (46. M. Skočdopole [-] ) , M. Vohradský [-] (63. J. Zykán [-] )

MSK Klecany
D. Václavík [-] - A. Hrdina [-] , D. Žampach [-] (66. M. Kotrč [-] ) , V. Kučera [-] , L. Urban [-] , D. Sýkora [-] (60. P. Novák [-] ) , D. Průcha [-] (85. P. Zuskin [-] ) , O. Průcha [-] , P. Svoboda [-] (61. D. Bartoš [-] ) , P. Hájek [-] , F. Mančal [-]

Počet diváků: 111. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - HORÁK Matěj, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Rýgl
Tip experta: výhra hostů

Tady tipuju výhru Klecan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích