1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

28.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav ztratila s Krumlovem! Ten na domácí půdě uhrál remízu


Branky


18

Dva poločasy, a pokaždé vyrovnané. Velmi nečekaný průběh utkání mělo možnost sledovat na dvě stovky diváků, kteří sledovali velmi zajímavou bitvu mezi jedenáctým a druhým celkem tabulky. Celé utkání bylo až nečekaně vyrovnané, a výsledek utkání zajisté potěšil nejednoho fanouška domácího Slavoje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

45 minut bez branek

První půle nabídla velice vyrovnaný fotbal, ale také žádnou využitou příležitost, tedy ne, že by jich bylo nějaké závratné množství. Zkrátka a jasně se jednalo o urputný boj, kde ani jeden z týmů nechtěl udělat zbytečnou chybu, a ani do riskování se nikomu z týmů nechtělo. Několik šancí hostující Soběslavi dokázala zlikvidovat velmi dobrá obrana domácích.

A tak to byl právě domácí Český Krumlov, který, možná překvapivě, držel po první půli s prakticky jistým vicemistrem soutěže vyrovnaný krok.

Branky jsme viděli, vítěze ale nikoli

Ve druhé polovině utkání jsme měli možnost pozorovat o něco větší aktivitu hostujícího celku, který se doslova dral po brance, která by nějakým způsobem nasměrovala tým k výhře. To se také stalo. V devětasedmdesáté minutě poslal favorita do vedení Aleš Kutner, a už to pro hosty vypadalo velmi nadějně.

Domácí se ale s touto situací ani omylem nesmířili, a začali na Soběslav opět tlačit. Tento tlak se vyplatil, a v šestaosmdesáté minutě donutil Roman Kolář brankáře Července ke kapitulaci. Domácím se tak podařil velmi srdnatý výkon, který byl odměněn poměrně nečekaný výsledek.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , D. Růžička [-] (66. A. Parakhnenko [-] ) , L. Vávra [-] (75. J. Vonášek [-] ) , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Strapek [-] (66. P. Vaněk [-] ) , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , J. Větrovský [-] - P. Bouchal [-] (61. D. Vaněk [-] ) , D. Dumbrovský [-] , F. Vaněk [-] , A. Kutner [-] , O. Boucník [-] , V. Hoffmann [-] - T. Hájek [-] (61. T. Mazouch [-] )

ŽK: 39. R. Kolář , 41. D. Růžička , 82. M. Svoboda , 86. J. Matuška - 40. F. Vaněk , 75. A. Kutner . ČK: 82. Z. Kuna .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - HAVLÍK Martin, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Kádrem a kvalitou to vidím na dvojku, ale očekávám překvapení, dávám 1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů