3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat jako z filmu: Mariánské Lázně zdolaly Hořovice


Branky


16

Velmi zajímavé utkání mají za sebou fotbalisté Hořovic a Mariánských Lázní. Utkání samotné totiž gradovalo až v samotném závěru, a nakonec se mohli radovat domácí, kteří zvládli brilantní obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Hořovice

Šestý celek tabulky do utkání vstoupil o něco radostněji, a dokázal tak získat první půli ve svůj prospěch. Nebylo to ale tak jednoznačné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Domácí svého soupeře tlačili, měli hned několik šancí, ale žádná z nich nebyla proměněna. Do vedení se tak dostaly Hořovice zásluhou Filipa Čapka ve třicáté minutě. Jednalo se o jedinou branku první půle, a tak byli hosté do přestávky o něco veselejším celkem.

Obří obrat v nastavení

Mariánské Lázně se se situací ale nesmířily a zavelely k velkému obratu. Ve čtyřiasedmdesáté minutě vyrovnal svou brankou Daniel Skopový a jelo se doslova od znovu.

V nastavení ale přišel závěrečný obrovský tlak Mariánek. Devadesátá minuta a branka Dana Cinkaniče, který poslal Mariánské Lázně do vedení, a v nastavení zvýšil na konečných 3:1 Martin Kapolka. Stovka diváků tak sledovala obrat doslova za pět minut dvanáct, a Mariánské Lázně připsaly veledůležité body.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: O Hořovicích jsme věděli, že málo inkasují a mají propracovanou defenzivu celého týmu…a to se vyplnilo…Měli jsme výborný začátek…šance…standardky,ale oni hráli velmi dobře a hrozili po našich chybách a z brejků…Jednu situaci nevyužili ale druhou ano,kdy se po našem nedostoupení hráče dostali ke střele i dorážce a dostali se do vedení…Po pauze jsme změnili rozestavení,poslali na hřiště druhého útočníka a chtěli utkání otočit…Přikovali jsme je na jejich polovinu,hráli velmi dobře v pohybu i kombinaci a měli spoustu šancí,ale selhávali v koncovce…Až v 75. minutě po rychlé akci a centru Kapolky se hlavou prosadil Skopový…Dál jsme dominovali a výborný druhý poločas jsme završili dvěma góly v nastavení…Nejprve hlavou Cinkanič a pak Kapolka obral hostujícího stopera o míč a sólo proměnil na 3-1…Dva góly v nastavení jsou super,výhru jsme nutně potřebovali a byli jsme odměněni za velkou aktivitu…Kluci si hrábli na dno a celý tým musím pochválit…




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - D. Cinkanič [-] , A. Beránek [-] , M. Rybař [-] - J. Nedbalý [-] (66. P. Holub [-] ) , M. Kapolka [-] , D. Pěček [-] (66. F. Renza [-] ) , M. Drahorád [-] , D. Skopový [-] , M. Buršík [-] - J. Kopta [-]

SK Hořovice
M. Frýdl [-] - F. Čapek [-] , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (79. V. Königsmark [-] ) , M. Záluský [-] (69. Š. Šíma [-] ) , R. Vokůrka [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 55. M. Drahorád , 59. M. Rybař , 83. P. Holub , 94. M. Kapolka - 63. F. Čapek , 66. M. Záluský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolátor Petr - BAUM Tomáš, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: remíza

Mariánky se na jaře zvedly, ale Hořovice nehrají vůbec špatně. Body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Mariánky se na jaře zvedly, ale Hořovice nehrají vůbec špatně. Body se budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů