M. Bauer 64.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:30

25.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce bez vítěze. Domažlice dělily body s Mariánkami


Branky


18

Souboj desátého a jedenáctého celku tabulky přinesl velmi vyrovnaný souboj po všech stránkách. Hosté předvedli velmi dobrý vstup do utkání, závěr vyšel naopak lépe domácím Domažlicím. Týmy si tak rozdělili body, a v tabulce jsou si velmi blízkými sousedy. Stejný počet bodů a přetrvávající hrozba pádu do nižší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní start od hostů

Do utkání doslova vletěli Mariánské Lázně, které se dostaly do vedení hned ve druhé minutě zápasu. Mariánské Lázně poslal do vedení Martin Kapolka. Od té doby se hra velmi uklidnila, a všechny šance na obou stranách bez větších problémů krotily obrany, případně brankáři.

Po konci první půle tak domácí prohrávali o jednu branku.

Druhá půle v opačném gardu

V druhé části utkání byl naopak lepším týmem celek Domažlic. Právě ten si dokázal vytvořit několik šancí, z nichž jedna skončila v brance soupeře, a bylo vyrovnáno. O branku se postaral v 64. minutě Marek Bauer, a zajistil tak dělbu bodů pro oba celky.

Týmy mají aktuálně v tabulce 34 bodů, což je jen a pouze o čtyři body více, než týmy na sestupových pozicích. Závěr sezóny tak bude pro oba kluby poměrně náročný. Mariánské Lázně čeká v dalším kole silný tým z Hořovic, kdežto Domažlice čeká další souboj se sousedem v tabulce- tentokrát s devátou Příbramí.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - - T. Holík [-] , V. Černý [-] , P. Voves [-] (81. L. Korelus [-] ) , M. Hojda [-] , M. Bauer [-] , F. Copák [-] (75. A. Vlček [-] ) , K. Bílik [-] (75. M. Nedvěd [-] ) , L. Janča [-] , K. Jahn [-] , T. Korelus [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - M. Rybař [-] , A. Beránek [-] , D. Cinkanič [-] - M. Buršík [-] , M. Kapolka [-] , J. Nedbalý [-] (58. F. Renza [-] ) , D. Pěček [-] (73. M. Patrovský [-] ) , M. Drahorád [-] , D. Skopový [-] - P. Holub [-] (58. J. Kopta [-] )

ŽK: 46. K. Bílik - 45. D. Pěček , 63. M. Kapolka , 68. M. Rybař , 90. M. Drahorád .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - JAKL Tomáš, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jakub Kraček
Tip experta: výhra hostů

Věřím ve výhru hostí s ,,Mourinhem“ na lavičce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích