0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:30

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice po špatné první půli bez bodů. Slaví Český Krumlov


Branky


18

Tabulkově vyšší Český Krumlov v rámci třiadvacátého kola Divize A zavítal na půdu Domažlic, které měly na svém kontě dvě výhry v řadě. Na tuto mile zelenou sérii se jim ale nepodařilo navázat. Hostující fotbalisté byli nad síly domácího celku, a vyhráli jasně 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle výrazně lepší pro Krumlov

Jakkoli se oba týmy snažily být co nejvíce nepříjemným soupeřem, dařila se tato disciplína mnohem lépe hostujícímu celku, který do utkání vstoupil poměrně rychlou brankou. Jedenáctá minuta a Michal Strapek. Krumlov tak od počátku vedl.

Do konce poločasu jsme se dočkali ještě jedné branky. Autorem se stal Ladislav Vávra, a Český Krumlov tak své prvopoločasové působení zakončil dvoubrankovým náskokem, který byl těžkým oříškem pro domácí Domažlice.

Do konce utkání bez branek

Druhá půle byla pro hostující Krumlov spíše otázka udržení příznivého stavu, a vyvarování se zbytečných chyb, které by Slavoj stály body. Tento úkol se podařilo splnit. Domácí Jiskra to měla velmi těžké, Krumlov se nikam nehnal, a tak bylo značně nelehké najít nějaký recept na velmi dobré rozestavení hostů. Několik příležitostí a závarů se ale našlo.

75. minuta a neproměněný pokutový kop, což by domácím poměrně značně pomohlo. V závěru utkání pak došlo na kontroverzní situaci, a sice neuznanou branku domácích s ofsajdovým odůvodněním. Celá situace byla zřejmě ne zcela šťastně vyhodnocena.

Český Krumlov tak po velmi koncentrovaném výkonu okradl o body Domažlice, které musely skousnout porážku 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec: Tentokrát to budu hodnotit hodně negativně. Takhle se o záchranu nehraje. Byli jsme v hodně silné sestavě, ale nedokázali jsme se vyrovnat nasazení a vůli o body Českého Krumlova. Spolu s nemohoucnosti dat gól ani z penalty, je jejich vítězství zasloužené. Do utkání jsme vstoupili špatně a po sérii dvou prohraných soubojů šel soupeř 2 na 1 a situaci vyřešil skvěle gólem do prázdné branky. My jsme sice opticky byli lepší, ale nedokázali jsme se dostat přes soupeřovu obranu, což je pro mě zklamání, jelikož oni dostali na jaře už 15 branek. Druhy gól jsme dostali po jejich klasice, roh na přední tyč, prodloužení na zadní, kde do prázdné branky uklízel volný hráč. Na tohle jsme kluky speciálně připravovali, ale marně. Ve druhé půli jsme se zlepšili, měli par šanci, ale nedokázali jsme ani proměnit penaltu v 75 minutě (ta by nám ještě dala naději.) Když rozhodčí neuznal v 87. gól pro offside, který nebyl (viz záběry na TVcom), tak bylo hotovo. Krumlovu gratuluji a my se musíme vzpamatovat, hodně přidat na bojovnosti. Před námi je ještě 7 kol!




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - - K. Bílik [-] , T. Holík [-] , V. Černý [-] , S. Staněk [-] (46. M. Nedvěd [-] ) , L. Korelus [-] , J. Sojka [-] (79. A. Vlček [-] ) , L. Janča [-] (79. P. Voves [-] ) , D. Sedláček [-] (58. M. Bauer [-] ) , K. Jahn [-] (83. F. Copák [-] ) , T. Korelus [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - A. Parakhnenko [-] , J. Matuška [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] (69. J. Vonášek [-] ) , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] (81. R. Ryneš [-] ) , V. Novák [-] , M. Strapek [-] (68. P. Vaněk [-] ) , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 4. T. Korelus , 81. L. Korelus , 89. F. Copák - 44. J. Matuška , 70. A. Parakhnenko , 84. M. Svoboda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BENEŠ Adam - HAMOUZ Jakub, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Věřím klukům, hrajeme doma, kde to umíme, navíc musíme vyhrát a Krumlovu máme co vracet

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích