3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:15

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perfektní první poločas vynesl Plzni plný bodový příděl


Branky


18

Právě první půle rozhodla o průběhu utkání mezi domácím Petřínem Plzeň a Klatovy, které zavítaly do centra Plzeňského kraje v roli hostí. Utkání bylo ale, zejména díky skvělému prvnímu poločasu, poměrně rychle rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demeter domácí značně posunul

Na první branku se sice čekalo do třicáté minuty, ale ve finálním zúčtování byla co do počtu branek velice štědrá. O úvodní branku dne se postaral Aleš Demeter. Netrvalo to dlouho, a domácí už vedli o dvě branky- třicátá pátá minuta a stejný střelec, který byl pro tento zápas při velké gólové chuti.

Závěr prvního poločasu dokreslil ve 43. minutě Petr Zajíček. Ten svou brankou zcela zpečetil jasnou výhru pro domácí, kteří po první půli vedli 3:0.

Druhá půle drama nepřipustila

Nicméně to tak na samotném začátku nemuselo vypadat. Hned v úvodu totiž na 3:1 snížil klatovský Michal Lukeš, a chvíli to vypadalo, že bychom se mohli dočkat dosti zajímavé druhé půle.

Další branky ale v utkání nepadly. Domácí se do žádných rizik nepouštěli, a hosté na domácí obranu nedokázali najít potřebný recept.

Plzeň tak připsala důležité tři body, naopak čtrnácté Klatovy začínají ztrácet.



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898
Michal Lukeš: Zápas bohužel rozhodly naše hlouposti během pěti minut. První branku jsme dostali ze standardní situace, kterou nepochopitelně nejsme schopni ubránit, a druhý gól jsme si dali v podstatě sami. Po půli jsme prohrávali o tři branky a byli jsme ve složité situaci. Řekli jsme si, že do druhého poločasu trošku vylezeme a pokusíme se dát rychlou branku. To se nám povedlo, a v ten moment jsme domácí přehrávali. Trefili jsme tyčku a měli ještě další dvě šance, ale gól už jsme bohužel nedali.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - M. Provod [-] , P. Zajíček [-] (77. P. Škarda [-] ) , O. Vinkler [-] , M. Vanc [-] (90. J. Šulc [-] ) , J. Vodrážka [-] (77. J. Tětek [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] (82. D. Voves [-] ) , P. Bednář [-] (90. L. Maxa [-] )

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (87. A. Prančl [-] ) , Z. Krejčiřík [-] (87. T. Partyngl [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (87. M. Barborka [-] ) , A. Presl [-] (46. A. Vacek [-] ) , M. Šoul [-] , M. Ferko [-] (70. M. Málek [-] )

ŽK: 30. M. Šoul , 33. A. Presl , 60. M. Janda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Švagr Tomáš - DOUBRAVA Jakub, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra hostů

Klatovy jsou srdcovka, když bude mít Tonda Presl den, vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích