2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Hořovice přehrály Tochovice


Branky


18

Souboj pátého s patnáctým měl, teoreticky vzato, jasného favorita. Hořovice jsou na vítězné vlně, kdežto Tochovice prožívají docela dlouhé trápení. Toto utkání bezezbytku naplnilo vzájemnou roli favorita a outsidera. Domácí vyhráli jasně 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas domácí nasměroval k výhře

Avšak se první branka rodila poměrně dlouho, jelikož úvod měli oba soupeři velmi dobrý. Všechny šance na obou stranách vynulovaly obrany, případně brankáři.

Poprvé jsme se tak branky dočkali až ve 36. minutě, kdy domácí poslal do vedení Filip Čapek. Tato branka také byla v první půli tou jedinou. Jakkoli se domácím nedá vytknout snaha po vstřelení druhé branky, jejich pokusy ale tentokrát nebyly využity.

Ve druhé půli přišla pojistka

Snaha domácích po druhé brance pokračovala i v druhé polovině utkání. Jednu ze šancí nakonec využil Michal Záluský, který tak upravil na konečných 2:0 z pohledu domácích, kteří tak pokračují ve sběru důležitých bodů.

Naproti tomu týmu z Tochovic se pomalu vzdalují čtrnácté Klatovy, případně Domažlice, které jsou aktuálně třinácté. Bude pro ně tak poměrně těžké dostat se o několik pozic nahoru.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš: K zápasu s Tochovicemi bych se vyjádřil tak, že jsme byli lepší celý zápas, i když tempo, i díky počasí, jsme neměli takové jako v minulých zápasech. Ale s přehledem jsme to zvládli a na hostech už byla vidět určitá míra rezignace a křeč z toho, kde se nacházejí v tabulce. Mančaft chci pochválit za čtyři výhry v řadě a doufám, že tu sérii natáhneme ještě o další zápasy a umístíme se v tabulce co nejvýš.




Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - F. Čapek [-] (62. M. Záluský [-] ) , L. Landa [-] (88. Š. Šíma [-] ) , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] (73. V. Königsmark [-] ) , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Tochovice
O. Beran [-] - O. Matějka [-] (61. J. Tošovský [-] ) , M. Kynkor [-] , M. Kynkor [-] , F. Hadáček [-] (69. M. Krotký [-] ) , D. Šimůnek [-] , J. Čížek [-] , F. Mourek [-] , D. Dušek [-] , P. Jendruščák [-] (79. M. Benda [-] ) , V. Janů [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pálek Ondřej - FENCL Jakub, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Zde mi vychází jednička, Tochovice sbírají body hlavně doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích