Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:30

21.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj v Domažlicích zvládli domácí lépe. Klatovy padly 4:1


Branky


15

322 diváků sledovalo duel domácích Domažlic s týmem Klatov, které jsou aktuálně na čtrnáctém místě. Situace v Domažlicích byla přeci jen o něco radostnější. Místní Jiskra je jedenáctá. Celý zápas měl poměrně jasný průběh, a Domažlice si tak připsaly důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do utkání ale možná trochu překvapivě vstoupili lépe hosté. Aktivnější přístup využil ve třinácté minutě první střelec dne- Zdeněk Krejčiřík. Hosté poměrně dlouho drželi vedení, těsně před koncem první půle se ale o vyrovnání postaral Ladislav Janča. Jeho branka do šatny tak byla pro Klatovy ne zcela příjemným překvapením.

Domažlický hattrick

Celkem tři branky přinesl druhý poločas, který se nesl ve znamení poměrně rychlé hry. Ta přinesla i dostatek šancí, a tedy velmi pohledný fotbal pro místní fanoušky. V 68. minutě poslal domácí poprvé do vedení Filip Velfl. Po jeho brance se hra, minimálně po straně využitých šancí, uklidnila. A to až do osmdesáté třetí minuty, kdy zvyšoval na 3:1 Vojtěch Černý. V samotném závěru utkání- v 90. minutě uzavřel skóre Kryštof Bílik.

Celkem 4 branky domácímu týmu tak nadělil Velký pátek. Domažlice tak dále úspěšně odskakují konci tabulky, která je stále velmi vyrovnaná.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec: Tentokrát jsme konečně spokojeni, i když utkání bylo nesmírně těžké. V utkání jsme byli fotbalovější, ale po obdržené brance jsme museli dohánět skóre. Naštěstí jsme do poločasu vyrovnali gólem Ládi Janci, což si myslím ze bylo pro vývoj utkání rozhodující. Druhy poločas byl vyrovnaný, až do 70. minuty, kdy jsme dali gól na 2:1. Poté Klatovy prostřídali a hnaly se za vyrovnáním. My přežili dvě šance, kdy nás podržel gólman Červený a v závěru rozhodli dvěma brejkovými situacemi. Pro nás konečně povedený zapas a důležité body. Pro Klatovy krutý výsledek.




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Nedvěd [-] (64. F. Velfl [-] ) - L. Janča [-] (76. A. Vlček [-] ) , D. Sedláček [-] , V. Černý [-] (85. L. Korelus [-] ) , P. Voves [-] (85. F. Copák [-] ) , K. Bílik [-] , K. Jahn [-] , M. Hojda [-] , M. Bauer [-] , T. Korelus [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] (41. M. Málek [-] ) , F. Holík [-] (60. A. Presl [-] ) , A. Vacek [-] (78. A. Prančl [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] , M. Šoul [-] , M. Ferko [-] (78. A. Hošek [-] )

ŽK: 71. D. Sedláček , 92. K. Bílik - 73. Z. Krejčiřík , 85. M. Lukeš .
Počet diváků: 322. Rozhodčí: LERCH Ondřej - ŠTÍPEK Zdeněk, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Filip Čapek
Tip experta: remíza

Souboj o body nebude mít vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích