Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 10:30

20.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ngagne Fall pokračuje ve skvělé formě: Domácím pomohl k jasné výhře nad Českým Krumlovem


17

Aktuálně čtvrtá Příbram již delší dobu úspěšně bojuje o nejvyšší patra tabulky Divize A. Český Krumlov se úspěšně drží ve středu tabulky. Toto utkání mělo jasného favorita, který nezklamal. A to i díky skvělé formě Ngagne Falla, který je Příbrami dlouhodobě platnou oporou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný poločas

Dvě branky, jedna na každé straně. Tak by se dal velice stručně popsat první poločas, který nám nabídl jednak účinnou obrannou, tak na pohled hezkou ofenzivní hru. Byla to právě Příbram, která se radovala poprvé. V 19. minutě otevřel utkání Hasan Jahic. Vyrovnání přišlo ve 35. minutě zásluhou Davida Růžičky, který tak zhasil pomyslný požár nad výsledkem ze strany hostí.

Osudy druhého poločasu

Druhý poločas byl výrazně lepší pro domácí Příbram, která využila hned několik příležitostí, které jí byly dány. Hned v první minutě druhé půle se poprvé v utkání prosadil Ngagne Fall, který vrátil Příbram do vedení. V této krasojízdě pokračoval v 68. minutě Nicolas Vaňó, a celý střelecký den zakončil v 73. minutě ten den podruhé Ngagne Fall. I díky jeho dvěma brankám Příbram vyhrála vysoko 4:1.



Sestavy


FK Příbram B
M. Harásek [-] - A. Kareš [-] , N. Fall [-] (86. F. Tilinger [-] ) , L. Krasniqi [-] (67. N. Vaňo-Soběslavský [-] ) , V. Hýsek [-] (78. V. Nedavaška [-] ) , E. Antwi [-] (86. J. Šmíd [-] ) , P. Švestka [-] , H. Jahic [-] , D. Šimáček [-] , L. Lisý [-] , J. Schindler [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] (78. R. Ryneš [-] ) , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] , V. Novák [-] , D. Tůma [-] (72. T. Gelnar [-] ) , M. Strapek [-] (64. A. Parakhnenko [-] ) , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-] (72. P. Vaněk [-] )

Počet diváků: 15. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

Velmi složité. Příbram buď někoho zcela přejede, nebo naopak úplně pohoří. Ale hrají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích