3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:30

20.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atmosféra v týmu? Stojí to za nic… Tochovice porazily Rokycany 3:0


Branky


8. J. Čížek , 30. P. Sirotek (p.) , 67. D. Huňa
17

Poměrně neslavná začíná být situace právě v Rokycanech. Po výhře minulý týden to vypadalo, že se v týmu svítí na lepší časy. To se ale nepotvrdilo hned v dalším utkání, kdy domácí Tochovice předvedly o poznání koncentrovanější výkon, a zaslouženě tak vyhrály 3:0. Tochovice se tak svými výkony snaží odpoutat od spodku tabulky, Rokycany se onomu spodku naopak přibližují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu dominovali domácí

Celé utkání začalo poměrně v rychlém tempu. Domácí Tochovice byly velmi aktivní, což se poprvé vyplatilo hned v osmé minutě, kdy se prosadil Josef Čížek. Svou pohotovou brankou tak poslal domácí do vedení. Po první brance se hra na chvilku stabilizovala, domácí ale byli stále nebezpečnějším týmem. Hostujícímu celku rozhodně nepomohl ani proti nim nařízený pokutový kop ve třicáté minutě. Ten nekompromisně proměnil Petr Sirotek, a situace v hostujícím týmu začínala být pomalu, ale jistě pesimistická.

Ve druhé půli jen korigování

Domácí si aktivitu s prvního poločasu převzali i do půle druhé. Aktivní napadání, a kreativita ve tvorbě akcí způsobila v pořadí třetí branku utkání. 60. minuta a Daniel Huňa, který dokonal úspěch domácích Tochovic.

Ty si připisují důležité body do tabulky, a ačkoliv se nachází na 15. místě, je odstup na další příčky již o poznání menší. Naopak Rokycany pokračují v postupném propadávání se tabulkou.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Dan Houdek: Situace v týmu opravdu není dobrá. Nechci rozhodně hanit jednotlivce, jednak jsme lidé, a jednak je to kolektivní sport. Mám ale pocit, že klíčem k úspěchu je morálka a dobrá disciplína, a já mám prostě pocit, že nám to chybí. Situace je opravdu vážná, a je potřeba k ní jako k vážné přistupovat. Dokud se to nezmění, nebudeme bodovat.



Sestavy


SK Tochovice
O. Beran [-] - M. Kynkor [-] , M. Kynkor [-] , J. Vlček [-] (82. M. Benda [-] ) , D. Huňa [-] (74. P. Jendruščák [-] ) , P. Sirotek [-] (74. J. Tošovský [-] ) , F. Mourek [-] (51. D. Šimůnek [-] ) , D. Dušek [-] , J. Čížek [-] (82. M. Krotký [-] ) , Š. Sosnovec [-] , V. Janů [-]

FC Rokycany
L. Růžička [-] - I. Umosor [-] (76. F. Stejskal [-] ) , D. Holek [-] , J. Matas [-] , M. Nový [-] , D. Lehký [-] , P. Eger [-] , T. Zajíček [-] (46. L. Titl [-] ) , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , J. Janota [-] (76. J. Drábek [-] )

ŽK: 58. O. Beran , 74. P. Sirotek - 29. L. Růžička , 32. T. Zajíček , 34. T. Glazer , 48. P. Eger , 74. M. Nový .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tesař Tomáš - JANÍČEK Marek, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra hostů

Bojujeme o záchranu, a věřím, že navážeme na dobré výsledky z posledního utkání.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů