2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

20.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Artima po posledním utkání zvedla laťku, na domácím hřišti porazila Domažlice


Branky


17

Pátá Aritma, dvanácté Domažlice. Domažlice na vlně porážek, kdežto domácí, až na drobné zaváhání, na vítězně vlně. To byla prostá statistika před utkáním. Celý zápas, který sledovalo dvě stovky diváků, se ale nesl přesně v duchu, který tato statistika přinášela. Domácí Aritma po posledním utkání předvedla koncentrovaný výkon, a hostující Domažlice porazila jasně 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí aktivní už v první půli

Domácím se vydařil už samotný vstup do utkání. Soupeře Aritma tlačila, a v podstatě nedovolila domažlickým fotbalistům žádné velké šance. Skóre ve třinácté minutě otevřel Adam Novotný. Od té doby se hra na chvíli uklidnila, a prostřední část poločasu nepřinesla mnoho zajímavého. V závěru první půle se ještě domácí pokusili o závěrečný tlak, ze kterého ale žádná branka nepadla. Domácí tak do šaten odcházeli s jednobrankovým náskokem.

Druhá půle přinesla pojistku

Ve druhém poločase dost dlouho vyrovnaná hra nepřinášela onu vysněnou pojistku, o kterou domácí poměrně horlivě usilovali. Jistotu zisku tří bodů tak přinesl až pět minut před koncem Tomáš Racocha, který tak završil snažení domácí Aritmy, která po posledním prohraném utkání připsala velmi vydařený výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Oproti minulému utkání se nám hrálo super. Povedl se nám vstup do utkání, což je bezesporu důležité. Už v první půli jsme chtěli vstřelit druhou branku, což se nepodařilo. Museli jsme si na to sice počkat, ale ona pojistka přišla. Byli jsme aktivnější, tvořili jsme si šance. Celkově máme po tomto utkání důvod k radosti.

TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec: Domácí nás předčili v důrazu. Sice jsme se na to připravovali, ale neuhlídali jsme standardky a dostali z 2 rohů 2 góly. Vzadu to máme pod kontrolou, ale těžko se dostáváme do šance, je to moc zpracované. Chybí lehkost. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] (72. A. Trenkwitz [-] ) , A. Novotný [-] (59. J. Štěpánek [-] ) , S. Kubr [-] (92. M. Jáša [-] ) , D. Macháček [-] (92. T. Hagino [-] ) , J. Mareš [-] , M. Komárek [-] , T. Ielitro [-] , T. Racocha [-] , M. Bedrna [-] , T. Kalina [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Nedvěd [-] - P. Voves [-] (62. S. Staněk [-] ) , K. Bílik [-] , T. Holík [-] , F. Copák [-] (62. L. Janča [-] ) , K. Jahn [-] (36. D. Sedláček [-] ) , M. Hojda [-] , L. Korelus [-] , M. Bauer [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 6. P. Voves , 73. L. Korelus .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Štefan Michal - ADÁMEK Filip, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Dan Houdek
Tip experta: remíza

Aritma doma hodně nepříjemná, a pokud vím Domažlice teď hodně lepí sestavu, ale zkusím jim věřit, že tam uhraji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích