0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:30

19.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza připisuje další bod, remizovala v Domažlicích


Branky


16

Utkání z dolních pater tabulky přineslo remízovou hru po všech stránkách. Současně dvanácté Domažlice proti poslední Horní Bříze nepředvedly žádnou brankovou podívanou, a tak se oba celky rozešli remízou. Pro Břízu je to již čtvrtá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazný první poločas

První půle byla z obou stran velmi opatrná, a ve své podstatě nevýrazná. Případné šance z obou stran byly likvidovány, a tak jsme se branky nedočkali. Necelá stovka diváků tak sledovala velmi vyrovnaný boj.

Druhý poločas divoký na karty

Branku jsme neviděli ani ve druhém poločase, ačkoliv to hned dvakrát vypadalo nadějně, pokaždé ale z ofsajdu. Co jsme ale měli možnost vidět bylo zvýšené množství přestupků, které byly náležitě oceněny. Z Domažlic nejdříve Lukáš Korelus, Marek Bauer a na závěr David Sedláček. Na straně druhé Tadeáš Koudele, Jiří Šmíd a červenou kartu obdržel Stanislav Rous.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec: Remízový zapas. Hosté dobře bránili. Nám chybělo více pohybu, důraz a rychlost, proto jsme se nedostávali do koncovky. Hosty jsme zatlačili až 20 minut před koncem po vystřídání, ale ani poté jsme si neprosadili. Dali jsme sice 2 góly, ale oba správně posouzeny z ofsajdu. Bohužel bod je málo.




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - A. Vlček [-] (77. L. Janča [-] ) , M. Nedvěd [-] - F. Copák [-] (64. S. Staněk [-] ) , F. Velfl [-] (77. P. Voves [-] ) , K. Jahn [-] , M. Hojda [-] , D. Sedláček [-] , L. Korelus [-] , M. Bauer [-] , T. Korelus [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , Z. Netáhlo [-] , J. Kraček [-] - D. Šebek [-] (91. M. Tvrdík [-] ) , T. Koudele [-] , T. Do [-] (76. S. Rous [-] ) , J. Trojanec [-] , M. Čeliš [-] - J. Šmíd [-] (91. D. Reindl [-] ) , J. Sedlecký [-] (65. V. Kocourek [-] ) -

ŽK: 53. L. Korelus , 57. M. Bauer , 91. D. Sedláček - 78. T. Koudele , 91. J. Šmíd . ČK: 94. S. Rous .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Jati David - HÁNYŠ Martin, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra hostů

Horní Bříza je sice poslední, ale domácí určitě nebude čekat lehké utkání. Naopak si myslím, že Bříza překvapí a odveze si z Domažlic 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích