Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:15

19.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky překvapivě padl v Hořovicích


Branky


16

Poměrně překvapivý spád mělo utkání desátých Hořovic se současným lídrem tabulky- Sokolem Lom. Domácí k utkání přistoupili velice zodpovědně, a postarali se o zřejmě největší překvapení devatenáctého kola Divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nelehký cíl se zrodil už v první půli

I zde ale platí, že cíle utkání se jednoduše řeknou, ale hůře provedou. Úvod utkání byl velmi opatrný, a celkově nepřinesl žádné vyloženě větší šance. Na první branku jsme si tak museli počkat déle než půl hodiny. Ono čekání se ale vyplatilo, jelikož to bylo překvapení. Střelcem byl Filip Čapek, který tak domácí Hořovice vyslal do vedení.

Radost domácím ale vydržela jen něco kolem tří minut. V 39. minutě vyrovnal Patrik Schramhauser. Tuto remízovou situaci ale do konce poločasu stihl zcela rezolutně odmítnout Nikolas Wacner, který domácím vrátil vedení. První poločas tak skončil výhodou pro domácí.

Do konce utkání dominovali domácí

I druhá polovina zápasu měla poměrně překvapivý průběh. Po jedenácti minutách druhého poločasu se zaradoval Filip Čapek, v tomto utkání již podruhé, a bylo jasné, že se píše velmi zajímavý příběh. Stav utkání byl už 3:1, a tak domácí zcela kontrolovali průběh hry.

V úplném závěru utkání finální výsledek korigoval Jiří Mareš. Ten upravil na konečných 4:1 a Hořovice tak dokončily svou labutí píseň před domácím publikem.



Sestavy


SK Hořovice
M. Frýdl [-] - F. Čapek [-] (73. V. Königsmark [-] ) , L. Landa [-] (53. Š. Šíma [-] ) , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (84. M. Veselý [-] ) , M. Záluský [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - R. Vávra [-] (66. M. Škrleta [-] ) , Z. Musiol [-] , L. Pfeifer [-] , M. Mácha [-] (66. J. Kubovský [-] ) , A. Nešický [-] , M. Novák [-] , D. Skopec [-] , M. Grobár [-] , M. Slavík [-] , P. Schramhauser [-]

ŽK: 54. M. Kuška , 73. V. Königsmark - 77. M. Škrleta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Talpáš Petr - MELNIČUK Vladimír, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Opět dvě kvalitní mužstva, která se nachází v horní části tabulky. Hořovice jistě budou chtít potrápit favorita a zápas se obrátí ve prospěch domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů