3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek v Doubravce a tabulkové dotažení na Příbram


Branky


9. M. Ungr , 16. M. Nový , 52. M. Nový - 25. N. Fall , 44. P. Švestka
16

Utkání ze středu tabulky přineslo mnoho šancí, ale hlavně mnoho branek. Tyto pomyslné gólové hody si fanoušci Doubravky mohli vychutnat o to víc, když více branek padlo do sítě jejich soupeře- Příbrami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle, čtyři branky!

Hned v prvním poločase bylo vidět, že se hráči na utkání dobře vyspali. Střelecký den odstartoval už v deváté minutě Milan Ungr, který tak odstartoval střelecké hody. V šestnácté minutě se fanoušci zaradovali podruhé. Martin Nový upravil už na 2:0.


V pětadvacáté minutě přece jen přišlo příbramské uklidnění. Na 2:1 snížil Ngagne Fall, který prožívá naprosto skvělou formu. První polovinu utkání dokreslil ve 44. minutě Patrik Švestka. Oba týmy tedy do šaten odcházely v nerozhodném stavu.

Druhá půle šťastná pro domácí

V druhé polovině utkání došlo k celkovému zklidnění hry, a ve své podstatě se začalo hrát od nuly. Akce obou týmů byly eliminovány, a celý průběh zápasu se tak stal poměrně vyrovnanou taktickou válkou. Tu nakonec po sedmi minutách rozhodl Martin Nový, který vrátil Doubravce vedení, tentokrát v poměru 3:2.

Na tuto branku už hosté nedokázali zareagovat, a tak Doubravka bere plný počet bodů, díky kterému se aktuálně nachází na osmém místě v tabulce Divize A. Na Příbram, která je šestá ztrácí jeden jediný bod.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - T. Řehoř [-] (31. J. Bělohlav [-] ) , D. Künstner [-] , P. Krejčí [-] , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] (79. M. Uzlík [-] ) , L. Vacata [-] (86. D. Kalina [-] ) , M. Ungr [-] , D. Novák [-] , O. Kubička [-] , M. Nový [-]

FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - L. Lisý [-] (86. J. Štrbo [-] ) , A. Kareš [-] , N. Fall [-] , J. Schindler [-] , V. Hýsek [-] , E. Anih [-] , E. Antwi [-] , Š. Krameš [-] (64. K. Fryš [-] ) , P. Švestka [-] , J. Štěpánek [-] (59. L. Krasniqi [-] )

ŽK: 78. D. Novák , 84. M. Nový - 57. P. Švestka , 90. E. Antwi .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: POPELKA Petr - ŠTEFAN Michal, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Mareš
Tip experta: remíza

Doubravka doma dvakrát vyhrála 3:0 proti kvalitním týmům. Nicméně Příbram má za sebou dvě povedená utkání. Myslím, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích