I. Umosor 37. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany zlomily prokletí červených čísel, na domácím hřišti braly všechny body


Branky


37. I. Umosor (p.)
16

Rokycany měly po 19. kole, kde proti nim změřily síly Klatovy, velký důvod k oslavám. Vždyť za tři body se tu vyhrálo naposledy v září. Tato velmi dlouhá série ne zcela pozitivních výsledků je ale snad na nějakou chvíli zažehnána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě klidný průběh

Utkání v sobě od začátku nemělo nějaký velký důraz. I přesto si ale oba celky vytvořily několik šancí, z nichž ale žádná nebyla proměněna v branku. V některých fázích utkání by se chtělo říct, že hře dominovali hosté. Na balónu byli aktivnější, dokázali hře dodat řád a dostatečný důraz. Ani tyto dvě veličiny však nestačily.

Sedmatřicátá minuta a pokutový kop. I tak by se dal nazvat příběh tohoto utkání, který naprosto jasně rozhodl. Oshogie Isaac Umosor zcela nekompromisně využil šanci ve prospěch týmu, a vyslal tak Rokycany do vedení.

Snaha o vyrovnání se nezdařila…

Druhý poločas tak pro hostující Klatovy měl jediný úkol- vyrovnat. To se ale nepodařilo. Aktuální výsledky týmu tak nasvědčují tomu, co bylo vidět na hřišti. Tým není dostatečně nebezpečný, a jejich akce tak mohou být relativně lacině likvidovány.

Celé utkání tedy přineslo pouze jednu branku pro domácí tým, ale hlavně utnutí dlouhodobě neúspěšné série, která tým dostala až do dolních pater tabulky. Po této výhře jsou Rokycany jedenácté, Klatovy se musí spokojit s prozatímní třináctou pozicí.



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898
Milan Mészáros: Myslím si, že to bylo remízové utkání, v určitých fázích zápasu jsme byli lepším týmem, bohužel hrajeme jen po vápno. Nejsme vůbec nebezpeční a to je největší problém aktuálních výsledků.



Sestavy


FC Rokycany
L. Růžička [-] - I. Umosor [-] , R. Pražský [-] (11. L. Titl [-] ) , D. Holek [-] , J. Matas [-] , P. Eger [-] , M. Nový [-] , J. Procházka [-] (85. J. Janota [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , D. Lehký [-]

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , M. Málek [-] (63. M. Šoul [-] ) , J. Brabec [-] , F. Holík [-] , A. Hošek [-] (73. A. Prančl [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (46. A. Vacek [-] ) , M. Ferko [-]

ŽK: 65. L. Titl - 36. M. Ferko , 52. Z. Krejčiřík , 87. M. Mészáros .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - HOCH Karel, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Jan Mareš
Tip experta: remíza

Myslím, že to bude velice vyrovnaný zápas s malým počtem branek, tipnul bych si remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích