2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:00

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si doma připisují další tři body


Branky


10

Poslední zápas odjela Obrataň odehrát s rezervou Speřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas byl z obou stran vyrovnaný, domácí měli častěji míč na kopačkách, ale Obrataň zase hrozila z rychlých brejků a speřická obrana mnohdy nepůsobila nejjistějším dojmem. I Speřice si vytvářely své šance, ale díky bojovnosti hostujících hráčů první půli branku nevstřelily. V poločasu hráči odešli do šaten za stavu 0:0.

Dva rychlé góly domácích

Ve druhé půli byl stále častěji znát obrataňský fyzický deficit. Domácí se v 57. minutě po rychlém protiútoku poprvé prosadili a ujali se vedení 1:0. O pět minut později šli opět do vedení, když po pomalém návratu naší obrany vstřelil Merunka po individuální akci od půlky druhý gól. V utkání již další branka nepadla a Obrataň tak prohrála i poslední zápas letošní sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice B
Jiří Menšík (trenér TJ Dálnice Speřice B): Odehráli jsme další utkání, kdy se hosté soustředili na obranu a snažili se nás překvapit z brejků. Ve dvou případech v první půli jsme měli i štěstí, že soupeř netrefil bránu, ale to měl i soupeř z naší strany. Nakonec se projevila naše větší a lepší fyzička i fotbalovost. Opět se ukázalo, že kombinace mladých a starších zkušených fotbalistů je v okrese skvělá kombinace, která má výsledky. (sperice.cz)




Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - L. Svoboda [-] , V. Ganobjak [-] , V. Zach [-] - P. Jiřík [-] , P. Nápravník [-] , J. Hnát [-] (68. J. Menšík [-] ) , J. Merunka [-] , J. Moravec [-] - M. Pohan [-] , P. Huňáček [-]

SK Obrataň
M. Vlach [-] - L. Menšík [-] , M. Kudrnáč [-] , O. Pražák [-] , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , A. Pařil [-] (71. M. Kozár [-] ) , P. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , J. Přibyl [-]

ŽK: 87. V. Ganobjak .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - POHAN Martin (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Za mě, i z pohledu tabulky, jednoznačná záležitost pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích