Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan veze z Obrataně další tři důležité body


Branky


14

V sobotu odpoledne zavítala rezerva Kamenice n/L do Obrataně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas přinesl fotbal, který nebyl úplně atraktivní a vyložených šancí bylo pomálu. Na hřišti byl k vidění vcelku vyrovnaný zápas, kdy týmy měly jen krátké pasáže, ve kterých soupeře nějak přehrály. Největší možnost domácích přišla okolo třicáté minuty, když domácí hráč vystřelil a Přívratský jeho pokus vyrazil na roh. U hostů měl velkou šanci Měkuta, ale nezamířil mezi tři tyče, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Palba hostů začala až ve druhém dějství

Do druhého poločasu vlétli hosté v trochu jiném stylu. Větší pohyb ihned přinesl změnu skóre, když se prosadil střelou z vápna Macháček. Vzápětí Kamenice mířila v možnosti mimo branku. Přesto se dočkala hned v další šanci, když se prosadil Měkuta. Tlak Slovanu ještě několik minut pokračoval, ale branku to nepřineslo. V poslední dvacetiminutovce se domácí snažili zdramatizovat zápas pomocí standardek, a naopak hosté chodili do otevřené obrany. Sedm minut před koncem prodloužil Macháček míč na Jozu a ten pak následně umístěnou střelou, překonal Vilímka. V zápise ale uveden jako střelec Měkuta. O dvě minuty později, se dostal na hranici vápna střídající Tetiva a míč pak dostal počtvrté do sítě domácích. Kamenice si tak odvezla z Obrataně tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): První poločas nebyl z naší strany dobrý. Náš výkon byl takový nemastný neslaný bez pohybu a tak se hrál vyrovnaný zápas. Po změně stran jsme zabrali, přidali na tempu a přineslo to hned branky. Tři body jsou zasloužené a je škoda, že jsme nezabrali od prvních minut. Mohli jsme si odehrát vcelku poklidné utkání.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Kudrnáč [-] , M. Plášil [-] (75. M. Heřman [-] ) , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , A. Vysiblo [-] (44. A. Pařil [-] ) , P. Kudrnáč [-] (64. M. Kozár [-] ) , J. Pavelec [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - P. Klusáček [-] , P. Kumžák [-] , J. Houser [-] , J. Pfaur [-] - P. Macháček [-] (86. V. Filípek [-] ) , Š. Jačo [-] , O. Vacovský [-] (75. J. Tětiva [-] ) , J. Ira [-] - R. Měkuta [-] (85. M. Vitků [-] ) , O. Joza [-] (87. O. Vacovský [-] ) -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOUZ Filip - TÁBORA Rudolf (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matěj Hovorka

Expert: Patrik Kumžák
Tip experta: výhra hostů

Obrataň je na svém hřišti velice nepříjemná, ale potvrdíme roli favorita a posuneme se blíže k postupu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů