2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan bere další tři body k postupu


Branky


10

Kamenice přivítala Čejov na náhradním hřišti v Častrově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vedl Sokol

Již ve třetí minutě šli hosté do vedení, když se prosadil po rohovém kopu důrazný Žáček. I další roh Čejova přinesl možnost, ale tentokrát šel pokus nad bránu. Poté už byla nebezpečnější Kamenice. Velkou šanci měl domácí Jirka Houser, avšak míč skončil na břevně. Následně brankou neskončil pokus Jača ani Jozy. Hosté hrozili především ze standartek. Naopak domácí měli převahu, ale brankově to nedokázali vyjádřit a proto šli hosté do druhého poločasu s jednobrankovým náskokem.

Domácí Měkuta dvěma góly otočil skóre

Převahu dokázali domácí přetavit ve vyrovnání pět minut po poločase, když se po kombinaci ocitl ve vápně nehlídaný Měkuta a ten následně vstřelil branku. Další možnosti Kamenice skončily na brankáři Matějkovi či mimo tři tyče. Do vedení se tak nakonec Slovan dostal dvacet minut před koncem, když se po rohovém kopu prosadil podruhé v zápase Měkuta. V závěru utkání docházeli hostům síly a i když Kamenice měla možnosti definitivně rozhodnout utkání, tak další branka již nepadla. Domácí tak získali další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou B): Hned v úvodu jsme si zkomplikovali situaci, když jsme rychle inkasovali. V dalším průběhu zápasu jsme bojovali, byli v pohybu a i přes dostatek možností jsme to dlouho nedokázali přetavit gólem. Soupeř bojoval a nebylo jednoduché se prosadit. Nakonec jsme převahu dokázali zúročit a dvě branky Měkuty nám zajistily výhru. Náš výkon byl solidní a škoda jen, že jsme nerozhodli dříve.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - L. Hadač [-] (27. P. Klusáček [-] ) , P. Kumžák [-] , J. Houser [-] , J. Pfaur [-] - P. Macháček [-] , Š. Jačo [-] , O. Vacovský [-] , O. Joza [-] (85. J. Hojer [-] ) - R. Měkuta [-] , J. Houser [-] (72. J. Ira [-] ) -

TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - J. Svoboda [-] , L. Tecl [-] , A. Apiján [-] , J. Rohovec [-] , O. Beneš [-] , M. Kaman [-] , M. Daňhel [-] , T. Doležal [-] , L. Moravec [-] , J. Žáček [-]

ŽK: 14. J. Rohovec , 66. J. Svoboda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BOUZ Filip - KUČERA Jakub, ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Všichni vidí jasný favority domácí hráče, ale podle mě jim zatopíme a budem sahat minimálně po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích