0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice venku vítězí


Branky


53. J. Holenda , 74. M. Fejt , 85. M. Fejt
9

V sobotu zavítala rezerva Speřic do Ústrašína. Domácí minulé kolo přijeli z Kamenice bez bodů, hosté doma nadělili Pacovu B devět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Ústrašín přivítal na svém hřišti rezervu Speřic, která potřebovala nutně zvítězit, aby se mohla udržet v souboji o první místo v tabulce. Pro hosty povinné body se nerodily vůbec lehce a v prvním poločase se hrálo pro fanoušky velmi vyrovnané utkání se zajímavými šancemi na obou stranách. Na straně domácích vynikl skvěle chytající David Rohovec. Právě jeho zásluhou se odcházelo do kabin za bezgólového stavu.

Holenda po nástupu na hřiště otevřel skóre

Druhý poločas navázal svým průběhem na ten první a opět se hrálo vyrovnané klání. Ke změně stavu přispělo především střídání Speřic, kdy do hry přišel Jiří Holenda. Právě on vstřelil v 53. minutě vedoucí branku, když dostal míč z pravé strany a zakončil za záda Davida Rohovce, kterého při střele ještě přišlápl. Tento sporný moment vyhodnotil sudí i přes protesty domácích jako regulérní a hosté se tak mohli radovat z první branky v utkání. Podobný moment přišel o pár minut později. Zakončující Vojtěch Zach nepříjemně dohrál Rohovce a vstřelil branku. Ta nebyla na rozdíl od té první uznána, takže až do 74. minuty byl stav utkání 0:1. Klid Speřicím dodal Fejt, který stál na konci akce z pravé strany a dokázal přesně zakončit, 0:2. Stejný hráč přidal i poslední branku utkání, kdy opět z pravé strany obdržel přihrávku, zavíral na zadní tyči a upravil tak na konečných 0:3 pro Speřice.



Ohlasy k zápasu



TJ Dálnice Speřice B
Jiří Menšík (trenér TJ Dálnice Speřice B): Odehráli jsme docela kvalitní běhavé utkání, které jsme zaslouženě vyhráli. Hra, kterou Ústrašín proti nám předvedl vůbec neodpovídá jeho špatnému postavení v tabulce. (zdroj: sperice.cz)



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Šoula [-] (73. A. Baziuk [-] ) , V. Šmíd [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , V. Vrátný [-] (79. J. Vrátný [-] ) , P. Nápravník [-] , L. Vanhasselle [-] , Š. Tůma [-] , D. Bílý [-]

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - V. Ganobjak [-] , V. Zach [-] - M. Fejt [-] , P. Jiřík [-] , J. Merunka [-] , P. Nápravník [-] , J. Boček [-] , J. Moravec [-] (73. J. Hnát [-] ) - M. Pohan [-] (81. J. Menšík [-] ) - P. Huňáček [-] (46. J. Holenda [-] )

ŽK: 48. L. Vanhasselle .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BOUZ Filip - VONÁSEK Jan (N), ŠÍMA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Ústrašín je na dně tabulky, a pokud Speřice chtějí pomýšlet na první místo, tak tento zápas musí zvládnout za 3 body.

Tip: výhra hostů