Lídr soutěže nadělil sedm gólů Ústrašínu


Branky


9. J. Houser , 12. J. Houser , 13. J. Houser , 25. J. Houser , 51. P. Kutílek , 65. J. Hojer , 80. M. Strašík (p.) - 44. P. Nápravník , 71. M. Šoula
13

První zápas 17. kola se uskutečnil v Kamenici. Rezerva Slovanu hostila Ústrašín. Jak utkání prvního s posledním v tabulce dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Houser proměnil čtyřikrát během úvodních dvaceti pěti minut

Kamenice rychle začala potvrzovat roli favorita, a to především díky výkonu Jirky Housera, který si s obranou hostů dělal doslova co chtěl. Nejprve převzal v deváté minutě míč, následně obešel obránce a ve vápně pak balon uklidil okolo brankáře Rohovce do sítě. Ve dvanácté minutě dokázal hostující gólman vyrazit možnost Kamenice na rohový kop. Domácí ale rychle rozehráli a centr Klusáčka pak uklidil Houser hrudníkem přesně k tyči. O minutu později se pak po kombinaci dostal do vápna opět Houser a míč uklidil potřetí v zápase do sítě. V pětadvacáté minutě tentýž hráč opět přešel přes obranu hostů a počtvrté rozvlnil síť. O pátou branku v zápase ho obrala branková konstrukce. Nakonec se dokázali před poločasem prosadit hosté, když Nápravník rozjel akci, po které se dostal do vápna a míč uklidil k tyči.

Ve druhém dějství domácí pálili ještě třikrát

Šest minut po poločase utekl domácí Kutílek a levou nohou uklidil míč do sítě. V šedesáté páté minutě se dostal k míči Hojer a střelou z hranice vápna, připsal Kamenici další branku. Hosté snížili dvacet minut před koncem, když se po rohovém kopu prosadil nikým nehlídaný Šoula. Poslední slovo ale nakonec patřilo domácím, když se z pokutového kopu prosadil Martin Strašík. Kamenice tak celkem v poklidu získala tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): První poločas patřil Jirkovy Houserovi, který si na hřišti dělal co chtěl a jsem rád, že se po těžkém zranění vůbec vrátil ke sportu. Jinak jsme podali vcelku solidní výkon a soupeř na nás dnes neměl. S řadou věcí jsem byl dnes spokojen, ale zároveň jsem viděl i některé věci, které je třeba zlepšit do dalšího zápasu.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - L. Hadač [8.0] , P. Kumžák [8.0] , J. Houser [-] , P. Klusáček [-] - P. Macháček [9.0] , J. Pfaur [-] (59. R. Měkuta [-] ) , Š. Jačo [-] (77. M. Strašík [-] ) , J. Ira [-] (73. V. Filípek [-] ) - O. Joza [-] (59. J. Hojer [-] ) , J. Houser [10.0] (46. P. Kutílek [8.0] ) -

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - L. Vanhasselle [-] , M. Šoula [-] , V. Šmíd [-] (77. O. Hisem [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (77. A. Baziuk [-] ) , D. Starý [-] , P. Nápravník [-] , D. Bílý [-] , R. Popelka [-] (17. D. Macháček [-] ) , V. Nevšímal [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reich Milan - REICH Ondřej, ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zápas prvního s posledním. Utkání by jsme měli zvládnout.

Tip: výhra domácích