2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 14:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní vítězství Ústrašína


Branky


11

V sobotu odpoledne Ústrašín přivítal na svém pažitu rezervu Žirovnice. Podzimní utkání skončilo 2:1 pro Žirovnici. Nyní se hra otočila a tři body berou domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavou otevřel skóre Popelka

První poločas byl vyrovnaný a žádnou slibnou příležitost nepřinesl. Od začátku se snažili být aktivnější domácí, ale chyběla přesnost ve finální fázi hřiště. Ve druhém poločase Ústrašín pokračoval v nastolené hře z první půle a byl po zásluze odměněn vedoucím gólem, kdy si na rohový kop Tomáše Kubisky naskočil Radek Popelka. Přesnou hlavičkou tak překonal žirovnického brankáře. Na dvoubrankové vedení zvýšil o několik minut později Šmíd, který aktivně napadal hostujícího brankáře. Ten udělal chybu a domácí útočník si bez problémů s prázdnou bránou poradil. A mohlo to být pro vedoucí celek ještě veselejší, ale Daniel Starý nedokázal navázat na přesnou průnikovou přihrávku, kdy jeho pokus mířil těsně vedle brány. Ústrašín třetí branku nepřidal a mohl se tak začít strachoval o výsledek, protože z ojedinělé šance Žirovnice přišlo snížení. Z nepřehledné situace v brankovišti si při pokusu o odkop vstřelil vlastní branku Pavel Nápravník. Domácí ale vedení udrželi a připsali si tak první jarní vítězství.

 



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Šmíd [-] , J. Kubík [-] , R. Popelka [-] , D. Starý [-] , T. Kubiska [-] , D. Bílý [-] , P. Nápravník [-] , M. Rod [-] , D. Vyhnálek [-] , Š. Tůma [-]

FC Slavoj Žirovnice B
Z. Kolář [-] - M. Secký [-] , V. Rušil [-] , O. Havlů [-] , M. Camrda [-] , J. Semotán [-] , V. Novotný [-] , V. Ježek [-] , D. Kuš [-] , P. Rysl [-] , D. Bednář [-]

ŽK: 32. D. Starý , 44. R. Popelka , 72. Š. Tůma , 81. J. Kubík - 30. P. Rysl .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - KOPEJTKO Radek (N), VRÁTNÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Rezerva Žirovnice sice těsně, ale Ústrašín doma porazí. Stejně jako nás i Žirovnici by tři body nasměrovali dál od záchranářských starostí.

Tip: výhra hostů

Matěj Hovorka

Expert: Martin Kudrnáč
Tip experta: výhra hostů

Ústrašín může jen překvapit, ale tento zápas to nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích