0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do zápasu vstoupili lépe hosté


Branky


13

Další utkání 12. kola proběhlo na hřišti v Ústrašíně, kde se domácí utkali s Čejovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z přímého kopu hosté proměnili na počátku utkání

Již ve 4. minutě byl za hranicí domácí šestnáctky odpískán přímý kop po faulu na Žáčka. K exekuci se postavil Apiján a zvolil obstřel na bližší tyč. Jeho střela skončila za zády Rohovce a hosté se tak mohli radovat z rychlého vedení. Domácí se snažili rychle na nepříznivý vývoj zareagovat. Nebezpečnou příležitost měl Šmíd, který využil přihrávky Baziuka, ale orazítkoval pouze pravou tyč hostující branky. Následná dorážka Vrátného mířila mimo tři tyče. Hosté hrozili z brejkových situací. Chybu v domácí rozehrávce mohl využít Žáček, ale na domácího brankáře bohužel pro Čejov nevyzrál. Nebezpečný byl také pokus Apijána, který se postavil k exekuci přímého kopu. Nedokázal navázat na gólovou střelu, ale toto zakončení bylo nebezpečné. Jeho střela letěla těsně vedle levé tyče domácích. Ústrašín mohl využít zahrávání rohových kopů, ale šance Nápravníka a Popelky brankou neskončily, jelikož brankář Matějka jejich šance dokázal pohotově vystihnout. První poločas byl vyrovnaný s řadou osobních soubojů. Domácí nedokázali využít svých šancí na vyrovnání. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Čejov.

Domácí si branku nepřipsali ani ve druhé půli

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, kteří cítili šanci na vyrovnání. V utkání je ovšem zradilo zakončení, a tak se mohli z další branky radovat opět hosté. Ústrašínský obránce nedokázal odkopnout míč z autového vhazování, který následně propadl na kopačku Doležala. Ten se dostal do samostatného úniku z levé strany a přesným obstřelem do pravého horního rohu poslal Čejov do dvoubrankového vedení. Domácí se pokoušeli snížit a utkání ještě zdramatizovat. Blízko k tomu měl Seknička, který obdržel průnikovou přihrávku ze středu hřiště, ale na hostujícího brankáře nevyzrál. Jeho pokus mířil těsně kolem levé tyče. Za zmínku stojí také šance Vrátného, jehož střela z dálky se snášela do pravého horního rohu, ale pouze o centimetry skončila vedle brány. Vzápětí se dostal do vápna Tůma, který obešel dva hráče a vracel míč před bránu na Šmída. Toho ovšem vychytal Matějka. Další branku poté mohl přidat hostující Rážek, který si poradil s domácími obránci a naservíroval míč před bránu Žáčkovi. Ten ovšem na skvělou přihrávku nenavázal a jeho střela gólem neskončila. 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Vojtěch Šmíd (hráč TJ FC Ústrašín): Zápas byl vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů. První poločas byl na držení míče vyrovnaný. Na obou stranách byl velký počet příležitostí. Hráči podstoupili mnoho osobních soubojů a pro fanouška mohlo být tohle utkání zajímavé, byť padly pouze dvě branky. Ve druhém poločase byli aktivnější domácí, kteří drželi míč více na svých kopačkách. Hosté ale dokázali využít zaváhání v obraně a zvýšili na dvoubrankové vedení. Poté už hru spíše kontrolovali. Narozdíl od Ústrašína dokázali svých šancí využít a prokázali větší lehkost při vytváření šancí a v pohybu v oblasti šestnáctky.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - I. Fliak [-] , Š. Tůma [-] , D. Vyhnálek [-] (67. P. Seknička [-] ) , L. Vanhasselle [-] , V. Šmíd [-] , J. Kubík [-] (77. T. Jírů [-] ) , R. Popelka [-] , A. Baziuk [-] , V. Vrátný [-] , P. Nápravník [-]

TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - M. Urban [-] , L. Šimek [-] (46. M. Daňhel [-] ) , D. Rážek [-] , P. Doubek [-] , T. Doležal [-] (87. P. Mraček [-] ) , L. Moravec [-] , A. Apiján [-] (68. L. Tecl [-] ) , O. Doležal [-] , J. Žáček [-] , O. Beneš [-]

ŽK: 40. J. Kubík - 5. T. Doležal , 45. P. Doubek , 80. D. Rážek , 88. L. Moravec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURZA Milan - NOVÁK Petr (N), MARŠÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Čejov to urve a padne hattrick

Matěj Hovorka

Expert: Zdenko Rybčák
Tip experta: výhra domácích

1:0

Tip: výhra hostů

Čejov si po boji odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích