Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dramatická bitva Bavorovic s Dívčicemi skončila dělbou bodů


20

Fotbalisté Dívčic ani ve venkovním zápase nezvítězili. V Bavorovicích remizovali 3:3. Hosté se ujali vedení díky Valentovi, domácí srovnali Vaněčkem. Ve 30. minutě vrátil vedení hostům Hezoučký. Na sklonku prvního poločasu vyrovnal Vaněček. Ve druhém poločase se domácí díky hattricku Vaněčka dostali poprvé do vedení. O to přišli dvacet minut před koncem, kdy nedůraz v jejich obraně potrestal Špán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

První výraznější šanci zápasu si vytvořili hosté. Hezoučký na levé straně dokázal obejít několik protihráčů, vypadalo to, že míč dostane do branky, jenže na poslední chvíli dokázala obrana míč odkopnout na roh. O dvě minuty později Čuhaj zatáhl balon do pokutového území, ale špatně si ho posunul a domácí obránce už měl snadnou práci. Vzápětí přišel první ze stěžejních momentů poločasu. Hezoučký připravil míč za vápnem Vladimíru Valentovi a ten se střelou k levé tyči nemýlil - 0:1. Další šance hostí přišla za chvíli. Ježek však Sýkoru nepřekonal a z následného rohu mířil Strnad těsně vedle. Ve 26. minutě bylo srovnáno, domácí vybojovali míč, který posunuli na Jana Vaněčka, který střelou do šibenice nedal brankáři Klepalovi šanci - 1:1. Ve 30. minutě vystřelil Vladimír Valenta, brankář vyrazil míč k nohám Pavla Hezoučkého, který obešel brankáře a skóroval - 1:2. Za chvíli přišel průnik Ježka, který byl podražen v pokutovém území, rozhodčí Granec ale zcela nepochopitelně místo penalty pískl faul útočníka. Ve 42. minutě bylo opět vyrovnáno, hostující obrana nedokázala pohlídat rohový kop a Jan Vaněček tak mohl pohodlně skórovat - 2:2. Tímto výsledkem i první poločas skončil. 

Oba týmy se musí spokojit s bodem

Po přestávce o kousek netrefil zařízení z trestného kopu Hezoučký, hned nato neuspěl z průniku křížnou střelou přes brankáře ani Ježek. Domácí si také dokázali vytvořit několik šancí, ale dívčická defenziva dokázala prozatím odolat. Vedení domácím zařídil v 65. minutě Jan Vaněček, který potrestal nedorozumění defenzivy a dostal skákavý balon za Klepalova záda. Pomyslné razítko na vítězství domácího týmu mohl přidat střídající Dohnal, Babkův pas ale do sítě neusměrnil. Bavorovičtí hubený náskok neudrželi dlouho. V 70. minutě rozhodl o dělbě bodů – i díky nedůrazu domácí defenzívy – dívčický záložník Jiří Špán - 3:3. Předehrávka dvacátéhotřetího kola vítěze nepoznala, přestože fotbalisté Dívčic dvakrát vedli. Bavorovice zaznamenaly první jarní remízu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsem zklamaný, že jsme nezískali tři body. Prvních patnáct minut jsme byli nervózní, pomohl nám gól, kdy se brácha pěkně trefil. Pak ale dvakrát zbytečně inkasujeme a je vyrovnáno. Za zmínku také stojí, že nám rozhodčí Granec nepískl jasnou penaltu za faul na Michala Ježka. K čemu jsou na zápase tři rozhodčí, když to ani jeden nevidí, netuším! Ve druhém poločase nebyla naše hra dobrá a byli jsme za to potrestáni po naší hloupé chybě. Nakonec můžeme být rádi za bod. Příští týden už by to chtělo konečně vyhrát!



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - A. Matoušek [-] , T. Ondruš [-] , D. Klíma [-] , M. Vácha [-] - S. Drtina [-] , P. Babka [-] , M. Růžička [-] - J. Vaněček [-] , R. Dittrich [-] - S. Vokurka [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - V. David [-] , J. Špán [-] , O. Šťastný [-] , Š. Hájek [-] - V. Strnad [-] - M. Čuhaj [-] , V. Valenta [-] , M. Ježek [-] , P. Hezoučký [-] , J. Vondrka [-]

ŽK: 49. A. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Vaněček - V. Strnad , V. Valenta .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: GRANEC Robert - HORA Karel, TEPLÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Vlastimil Bašta
Tip experta: výhra hostů

Bavorovice mají zkušený tým, ale Dívčice si s nimi poradí a odvezou tři body.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza