Jsem na kluky pyšný, jak hrají a bojují celou sezónu, říká hráč kola Václav Sýkora

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vašku, gratuluji ti k vítězství v anketě a zeptám se, jak vypadal zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Snad už letos odpovídám naposledy. (smích) Zápas to byl dobrý. Už od začátku bylo ve vzduchu cítit, že se hraje o hodně. Nám vyšel začátek zápasu a šli jsme po právu do vedení. Domácí pak sice snížili, ale první poločas byl víceméně vyrovnaný. Po změně stran nemělo Mokré co ztratit a tak se vrhli do útoku. Vytvořili si i několik šancí, ale všechny jsme dokázali vyřešit a odvést domu důležité body.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Svůj výkon hodnotit nechci. Od toho jsou v týmu jiní. Ale samozřejmě jsem rád, když se mi občas něco povede a jsou se mnou kluci spokojení, než když jim devadesát minut snažení zkazím nějakým pěkným kiksem.
V příštím kole přivítáte rezervu Mladého. Jaký zápas očekáváš?
Těžký. Tyhle Béčka jsou nevyzpytatelná. Nikdy nevíte v jaké sestavě dorazí. Ale nám jde o hodně. Tak doufám, že k tomu přistoupíme stejně poctivě jako v Mokrém.
Sezóna pomalu končí, jak by si jí zhodnotil?
Sezóna byla strašně těžká. Už od začátku se ukazovalo, že nahoře chce hrát spousta týmů. S námi se moc před začátkem sezóny nepočítalo a to byla možná naše výhoda. Zvládali jsme porážet ambiciózní týmy jako jsou Lišov, Nové Hrady nebo třeba Čtyrák. Ale největší zápasy byly samozřejmě s Dívčicemi a Mokrým. A mě hrozně těší, že nás ani jeden tenhle tým nedokázal v sezóně porazit!!! A na víc když jsme v Dívčicích prohrávali v 85. minutě 2:1 z dvou penalt, tak jsme nesložili zbraně a zvládli jsme ještě vyrovnat. Jsem na kluky pyšný, jak hrají a bojují celou sezónu.
Kdybys měl říct jeden fotbalový moment, na který nezapomeneš, jaký by to byl?
Těch momentů je víc. Ale jeden vyčnívá nad všema. To když jsem měl dostat poprvé důvěru v brance bavorovického áčka v Plané nad Lužnicí. Na ten zápas se jelo podívat spoustu mých kamarádů a rodinných příslušníků, ale kvůli problémům v dopravě dorazili až v desáté minutě. Když ale přijeli, tak už v brance stál někdo jiný. Já už ve třetí minutě obdržel červenou kartu a v době jejich příjezdu už jsem byl ve sprše. Dlouho jsem jim pak musel vysvětlovat, co se vlastně stalo. (smích)
Jaký je tvůj oblíbený tým?
Fotbalové šatny se snad všude rozdělují na Sparta a Slavii. Je tomu tak i u nás. Ale můj nejoblíbenější tým jsou jednoznačně klokani z Bohemky. Každý by měl někdy zažít atmosféru vyprodaného Ďolíčku. BOHEMKA JE A BUDE !!! V zahraničí pak Arsenal.
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Fotbal je pro mě hlavně zábava. Baví mě ho hrát, sledovat, diskutovat o něm nebo třeba na něj sázet. Prostě být jeho součástí.
Chtěl by si něco vzkázat fanouškům, fanynkám a spoluhráčům?
Fanouškům chci poděkovat za podporu. Snad jsme jim letos udělali radost a nelitovali času, který proseděli u naší hry. Spoluhráčům řeknu už jen jedno. Pojďme v sobotu zatlouci ten poslední hřebík a pak si společně užijeme dokopnou, kterou Bavorovice ještě nezažili.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.