Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub ztratil v Týně náskok, bod pro domácí zařídil v závěru Dobal


Branky


18

Fotbalisté Černého Dubu a Týna nad Vltavou jako jediní v 18. kole III. třídy hráli, i když byl terén hodně náročný. Výsledek zápasu se přelával z jedné strany nadruhou, chvíli vedli domácí, chvíli hosté. Pět minut před koncem zápasu to vypadalo, že si hosté odvezou všechny body, jenže posila z "A" týmu Dobal rozhodl o konečné remíze 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Oldřich Lukeš (hráč): Zápas jsme začali skvěle. Z prvního útoku se trefil David Maruška - 1:0. Poté se soupeř dostal do provozní teploty a zápas otočil na 1:2. Těsně před koncem poločasu se nám podařilo vyrovnat Tomkou a na začátku druhé půle zase Maruška strhnul vedení na naši stranu - 3:2. Černý Dub si ale během pár minut zase vzal vedení na 3:4. V posledních minutách toho na hřišti moc pohledného nebylo avšak jsme urvali aspoň bod, když Dobal zakončoval sám před brankářem. Terén byl těžký ale stejný pro obě mužstva a někteří hráči Č. Dubu před zápasem dokonce hřiště chválili...Máme dobrý pocit z vydřeného bodu proti týmu, který by podle mě mohl bojovat o přední místa v okrese. Chápu i frustraci popsanou v ohlasu, kdy tým je zvyklý rozdávat příděly ale kámen není kokos.

TJ Slovan Černý Dub
David Schneider (hráč): Hodnotit tento zápas je těžké. 95% zápasů v okrese se zrušilo z důvodu nezpůsobilých hracích ploch, jen v Týně nad Vltavou si mysleli, že mouchy padají vedrem. Nezačali jsme úplně dobře, už ve druhé minutě jsme prohrávali. Bohužel, to je naše slabina posledních zápasů, inkasujeme rychle. Pomalu jsme se dostali do tempa a otočili na 2:1. Za tohoto stavu jsme bohužel přišli o jednoho z našich nejlepších hráčů a doteď nechápu, co se honilo rozhodčímu Krčínovi hlavou, když na takový zákrok koukal. Po naší chybě ve středu pole se domácím podařilo vyrovnat. Druhá půle byla jen boj. Terén o ničem, zdraví hráčů v ohrožení. Týn šel do vedení, opět jsme otočili a ke konci vyrovnání na konečných 4:4. Závěrem bych rád jen krátkou poznámku. Do včerejšího dne jsem si myslel, že fotbal na této úrovni se hraje pro radost a potěšení. Nedělní podvečer v Týně nám tuto iluzi vzal. Týnu gratuluji k bodu, sice je jim k ničemu, nesestoupí, ani nepostoupí, ale alespoň mají dobrý pocit, že nakopali prvnímu týmu tabulky.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - S. Melnykovskyi [-] , L. Ponec [-] , V. Dobal [-] , D. Spěvák [-] , D. Maruška [-] , A. Kotlár [-] , T. Hamáček [-] , O. Lukeš [-] , J. Dlouhý [-] , J. Hudeček [-]

TJ Slovan Černý Dub
M. Schuster [-] - O. Tomáš [-] , M. Liebl [-] , D. Schneider [-] , M. Ďurica [-] , D. Přibyl [-] , J. Vančura [-] , M. Horák [-] , P. Kaše [-] , M. Švercl [-] , J. Dědina [-]

ŽK: 69. J. Novák - 37. J. Vančura .
Hráči zápasu: M. Tomka , D. Maruška - J. Vančura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠKUTHAN Jaroslav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Black Dub jede pro body, tempu nebude zkušený mančaft Týna stíhat. Padne víc než pět branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích