5:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola pro domácí Černý Dub, Kamenná poprvé okusila hořkost porážky


Branky


8. M. Ďurica (p.) , 29. M. Horák , 68. M. Ďurica , 71. J. Dědina , 82. M. Ďurica (p.) - 32. V. Bašta , 64. M. Hanzal , 86. V. Bašta
19

Sobotní program 15. kola III. třídy okořenil šlágr kola před perfektní diváckou kulisou, když Černý Dub porazil první Kamennou 5:3 a dostal se na první místo tabulky. Na úvodní zásahy Ďurici a Horáka odpověděl v závěru poločasu Bašta. Po hodině hry vyrovnal Hanzal. Po čtyřech minutách vedli opět domácí, když se trefil opět Ďurica, vedení navýšil Dědina. V 82. minutě zkompletoval hattrick Milan Ďurica. Výsledku dal tři minuty před koncem řádné hrací doby definitivní podobu svým druhým gólem v utkání Bašta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

První jarní kolo a hned utkání z kategorie nejtěžších. Na hřišti v Nových Homolích fotbalisté Kamenné sehráli utkání s ambiciózním mužstvem TJ Slovan Černý Dub. Zápas hosté nezačali dobře a již od 7. minuty prohrávali, když náš nesoulad v zadních řadách potrestal z pokutového kopu Milan Ďurica - 1:0. Poté se hra vyrovnala a hosté si vytvořili náznaky šancí a některé vyloženě brankové příležitosti, které ale nebyli schopni dotáhnout do konce a tak přišel trest. Ve 29. minutě natáhl na hranici vápna Milan Horák a krásnou střelou překonal bezmocného P. Brouska v brance - 2:0. Kamenná se nesesypala a na viditelně uklidněné domácí ještě více zatlačila. Gól Vlastimila Bašty ze 32. minuty, byl jen logickým vyústěním jejich snahy - 2:1. Do konce poločasu mohlo a mělo být srovnáno, ale hosté nedokázali proměňovat šance a tak do šaten odcházeli spokojenější domácí.

Černý Dub se díky výhře dostal na první místo

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Hosté měli převahu a zaskočené domácí přehrávali. Zasloužené vyrovnání přišlo v 64. minutě z kopačky Michala Hanzala - 2:2. Bohužel místo aby se uklidnili a vytěžili ze situace více, nesmyslně polevili a vybrali si tři minuty hrůzy. Slepené branky Milana Ďurici a Jana Dědiny z 68. a 71. minuty rozhodly o osudu utkání - 4:2. Na další obrat viditelně otřesené mužstvo již nenašlo fyzické ani psychické síly. Poslední naději hosté pohřbili neproměněnou penaltou a ranou do vazu byla opět branka z pokutového kopu v 82. minutě, když hattrick zkompletoval Milan Ďurica - 5:2. V 86. minutě dokázal Vlastimil Bašta svým druhým přesným zásahem v utkání potrestat přílišnou euforii domácích a korigoval na konečných 5:3. O to že se výsledek dále neměnil se zasloužil i Patrik Brousek, který v 90. minutě zlikvidoval další penaltu J. Vančurovi. 

Autor: Miroslav Baloun



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenná
Miroslav Baloun (trenér): Chtěli bychom poděkovat všem fanouškům, kterých si na utkání III. třídy našlo cestu více než 250 a vytvořili nádhernou kulisu. Sluší se sportovně pogratulovat soupeři a poděkovat za korektní a na tuto úroveň jistě nadstandardní zápas, ať se daří. Věříme, že i přes prohru si utkání užili naši fanoušci, kteří dorazili v hojném počtu a my jim za to ještě jednou moc děkujeme a věříme, že nás budou podporovat i ve zbytku sezóny. Sportu zdar, kopané zvlášť! Ať žije SOKOL!!!



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Schuster [-] - D. Schneider [-] , M. Ďurica [-] , V. Welser ml. [-] , D. Přibyl [-] , J. Vančura [-] , M. Horák [-] , O. Tomáš [-] , P. Kaše [-] , M. Švercl [-] , J. Dědina [-]

TJ Sokol Kamenná
P. Brousek [-] - V. Bašta [-] , J. Smolen ml. [-] , M. Syrovátka [-] , J. Kunágl [-] , M. Hanzal [-] , P. Randa [-] , P. Bartizal [-] , R. Valíček [-] , R. Petr [-] , R. Dobeš [-]

ŽK: 43. M. Švercl - 36. R. Petr , 52. P. Bartizal , 89. R. Valíček , 90. R. Brousek , 90. V. Bašta , 90. J. Smolen ml. .
Hráči zápasu: M. Ďurica , M. Schuster .
Počet diváků: 262. Rozhodčí: GRANEC Robert - TEPLÝ Ondřej, KAPLAN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Petr Snížek
Tip experta: výhra domácích

Bohužel na podzim jsem si svými nevyrovnanými výkony řekl o angažmá o tři soutěže výše, Dub na nabídku Slavie kývl a za tří píchlé míče a rozbitou pumpičku mě prodal na Koháč. Je tedy zřejmé, že domácí oslabili. I přes to si jsem jistý, že domácí vyhrají a dovolím si tvrdit, že jednoznačně! Kanonýr Ďurica přes zimu trénoval se všemi týmy českobudějovického okresu a hrál všechny sporty, aby byl připraven na zápas s Kamennou – vše má vygradovat teď v sobotu, kdy se Milan se svým útočným gangem (nejhezčí romský fotbalista Horák a nestárnoucí černodubská legenda Schneider) chystá zaútočit na první místo v tabulce - 5:1.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 11. 2022 19:36

Tip: výhra hostů