5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 15:30

23.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec doma naděloval


Branky


40. M. Havel , 55. J. Pešek , 62. A. Savi , 64. J. Maršík , 91. D. Homola
10

Vyrovnaný zápas zlomilo vyloučení hostujícího Daňka, po kterém domácí dominovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ambice hostů se po vyrovnaném začátku začaly bortit pět minut před koncem prvního poločasu, kdy se Humpolec dostal do vedení. Po nepovedené kombinaci domácí míč přízemní přihrávkou rychle dostali na pravé křídlo, kam si do volného prostoru naběhl Havel a střelou vedle levé nohy brankáře Pelána otevřel skóre - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

V 51. minutě přišel klíčový moment zápasu. Daněk byl atakován domácím hráčem, ale neudržel nervy na uzdě a oplácel. Výsledkem bylo vyloučení a po ztrátě důležitého hráče ze středu zálohy se hra hostů zcela sesypala a během devíti minut 3x inkasovali. Jako první se prosadil v 55. minutě domácí Pešek, a to úplně jednoduše po dlouhém nákopu z vlastní poloviny hřiště - 2:0. Třetí branku potom Humpolec přidal v 62. minutě po ztrátě míče ve středu pole a rychlém vysunutí Saviho, který obešel Pelána a skóroval - 3:0. Ani to však nebylo vše. Hned za dvě minuty po akci z pravé strany opět došlo k přečíslení a Maršík bombou pod břevno zvýšil už na čtyřbrankový rozdíl - 4:0. Zápas se potom už jen dohrával, přesto si domácí nadělili ještě jeden dárek. V první minutě nastavení zdecimovaným hostům zasadil pátý úder Homola - 5:0.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Rozhodnutí mohlo přijít už v první půli, kdy jsme nevyužili několik slibných šancí. Po naší brance na 2:0 a vyloučení hráče soupeře jsme se uklidnili a zápas ovládli.




Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - M. Pecha [-] (79. D. Homola [-] ) , Š. Zástěra [-] , M. Kameš [-] (79. J. Benáček [-] ) , J. Maršík [-] , I. Popovych [-] , M. Havel [-] , A. Savi [-] , D. Šerý [-] (68. V. Havlín [-] ) , O. Luňáček [-] (79. A. Zástěra [-] ) , J. Pešek [-] (68. V. Šmíd [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , V. Kamenský [-] (66. F. Vošmera [-] ) , T. Šperka [-] , A. Merdita [-] (81. P. Loup [-] ) , I. Shlaban [-] , L. Daněk [-] , M. Kozel [-] , R. Novotný [-] , T. Vrba [-] (66. F. Krula [-] ) , A. Macek [-] (60. D. Bartoš [-] )

ŽK: 44. J. Maršík , 49. O. Luňáček - 69. I. Shlaban . ČK: 51. L. Daněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - LABAŠ Roman, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Humpolec doma vybojuje 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích