0:1
(0:1)
24. P. Svoboda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

23.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod doma padnul


Branky


24. P. Svoboda (p.)
10

Speřice podruhé v řadě vyhrály a záchranu mají téměř jistou. Pro Havlíčkův Brod se situace zamotává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácím vůbec nevyšel první poločas. Hosté byli lepší ve středu pole a domácí často chybovali a ztráceli míče. Po jedné takové chybě se dostal do protiútoku Svoboda, který byl faulován ve velkém vápně a pískala se penalta. Tu sám faulovaný proměnil a hosté vedli - 0:1. Domácí byli jako opaření a hosté mohli své vedení navýšit. Šance Vlčka, Svobody, Holendy nebo Jančíka ale brankou neskončily. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostů ze Speřic.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce se karta obrátila. Domácí ale dlouhodobě trápí hra před brankou soupeře a z optického tlaku se nedokázali prosadit a důležitý zápas tak nezvládli.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Jindřich Adamec (trenér): Náš velký zmar. První poločas jsme prohospodařili svojí herní zbabělostí, neochotou bojovat s nepříznivou situací. Tým neprojevil dobrý charakter. Ve druhé půli jsme se platonicky snažili, ale nemáme sportovní formu a pohodu. A taky soupeř nám nic velkého nedovolil. Momentálně se mi projev týmu strašně špatně ovlivňuje a není jisté, že to bylo moje poslední utkání v roli trenéra.

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Po prvním poločase mělo být naše vedení vyšší, ale další šance jsme zahodili. Pomohl nám návrat útočníka Svobody po zranění, s ním je naše hra úplně jiná. Výsledky posledních zápasů jsou toho jasným důkazem.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
L. Konrád [-] - J. Pabousek [-] , J. Coufal [-] , V. Hloušek [-] (70. J. Pavlík [-] ) , V. Novák [-] (76. T. Pecen [-] ) , M. Vrzal [-] , J. Pavlas [-] (59. D. Fikar [-] ) , L. Dočkal [-] , M. Pavlík [-] , M. Cakl [-] , A. Novák [-] (59. P. Víšek [-] )

TJ Dálnice Speřice
J. Moravec [-] - P. Šíma [-] (70. T. Marek [-] ) , P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] , M. Fukan [-] - D. Jančík [-] , J. Holenda [-] (70. M. Štěpánek [-] ) , M. Pohan [-] (84. M. Eremiáš [-] ) , D. Vlček [-] , P. Pech [-] - P. Svoboda [-] (91. M. Fejt [-] )

ŽK: 66. V. Hloušek , 69. J. Coufal - 87. J. Moravec , 94. T. Marek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - LABAŠ Roman, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Mladý tým z Brodu využije domácí prostředí a vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích