1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše se s Velkou Bíteší rozešla nerozhodně


Branky


9

Hostům přinesla bod Novotného trefa ze závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, který nepřinesl žádné větší šance.Hosté více drželi míč, ale pozorná domácí obrana je nepouštěla do nebezpečných situací. 152 diváků si tak na branku muselo počkat.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Podobný scénář se odehrával i po přestávce. Nakonec oba celky vstřelily po jedné brance. V 74. minutě vybojoval míč skluzem ve středu pole Cejpek a poté se dostal k centru z pravé strany, ale hlavička rozezvučela pouze břevno. Odražený míč si však nejrychleji našel Borzenko a pohodlně otevřel skóre - 1:0. V závěru zakombinovali Traxl se Sznapkou až se míč dostal k Novotnému, který si jej nachystal na levou nohou a střelou na zadní tyč rozesmutněl domácí - 1:1. V hektickém závěru už další branka nepadla.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
FSC Stará Říše (FB): Utkání, které se celý zápas hrálo velmi vyrovnaně, nakonec tak i dopadlo. Po úvodní brance v 73. od domácího Borzenka, který doklepl odražený míč od tyče do prázdné branky, se podařilo hostům 3 minuty před koncem srovnat a upravit tak na konečných 1:1.

FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): V zápase se nám cca od dvacáté minuty dařilo určovat tempo hry. Tým dokázal spolehlivĕ pracovat v obranné fázi hry a vytvářet si střelecké příležitosti nebo standardní situace v okolí soupeřovy branky. Ve druhém poločase se obraz hry nemĕnil. Soupeř se na domácím hřišti snažil rozbíjet kombinace našeho týmu a jednoduchým přechodem tlačit na naší obrannou linii. V 74. minutě se domácím podařil útok vedený ze strany a útočník soupeře skoroval zblízka do prázdné brány. Hráči i po obdržené brance zústávali ve správném mentálním nastavení a po vydařené kombinaci se jim podařilo srovnat díky R. Novotnému. Na hráčích bylo vidĕt, že se nechtĕjí spokojit s remízou a dokázali vystupňovat tlak i v posledních minutách zápasu. Bohužel dvĕ velice dobré příležitosti, střely Šimončiče a Sznapky gólem neskončily.



Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - M. Zarovnii [-] (76. D. Mitev [-] ) , J. Růžička [-] (85. J. Špalek [-] ) , S. Borzenko [-] (92. L. Gall [-] ) , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] , O. Tupik [-] (46. D. Drovalov [-] ) , T. Lát [-] , L. Kryštůfek [-] , J. Chramosta [-] , D. Čížek [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - R. Novotný [-] , A. Macek [-] (66. Z. Traxl [-] ) , T. Vrba [-] (85. M. Šimončič [-] ) , V. Kamenský [-] (75. F. Krula [-] ) , J. Sznapka [-] , A. Merdita [-] , D. Bartoš [-] , M. Zúbek [-] , L. Daněk [-] , T. Šperka [-]

ŽK: 86. T. Lát .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: RYGL Luboš - JAHODA Jaroslav, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Vokoun
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyválčí výhru 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů