0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice vezou tři body


Branky


9

Humpolec vstup do jara nezvládl a z domácího zápasu nemá ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí posilněni vcelku povedenou zimní přípravou nastoupili koncetrovaně a mírného favorita zápas z jihu Moravy drželi na uzdě. Domácí hrozili po standardních situacích, ale svým zakončením dvakrát mířili vedle branky. Na druhé straně po pěkném lobu zazvonilo jen břevno. Nejvěší šanci domácích měl Homola, ale Koukal jej vychytal. 

Hosté po přestávce rozhodli

Po přestávce selhal v tutovce Havlín, který nejprve trefil Koukala a poté přestřelil prázdnou bránu. V 65. minutě hosté podnikli rychlou akci po levé straně a následný centr dostal za záda bezmocného Prchala důrazný Michal Garčic - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale nedočkali se ho ani po Kamešově střele těsně vedle. Jejich naděje na bodový zisk utnul v 86. minutě Lapeš. Ten nejprve ve středu pole vybojoval míč, který se přes Moravce dostal ke Garčicovi. Pravý křídelník počkal na vhodný okamžik a našel Lapeše, který z pár kroků rozvlnil domácí síť - 0:2. V závěru už se skóre neměnilo.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Nebyl to vůbec špatný zápas, který byl o prvním gólu. Bohužel ho vstřelili Tasovice. Týmově od nás velmi dobře zvládnuté, rozhodla však zkušenost soupeře v pokutovém území. My své šance neproměnili.




Sestavy


AFC Humpolec
A. Prchal [-] - O. Luňáček [-] (84. P. Vavřička [-] ) , A. Zástěra [-] (68. V. Šmíd [-] ) , D. Homola [-] (66. M. Kameš [-] ) , M. Pecha [-] , J. Pešek [-] , J. Maršík [-] , V. Havlín [-] , I. Popovych [-] , M. Havel [-] , J. Benáček [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - P. Lapeš [-] (90. S. Tichý [-] ) , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , J. Pazdera [-] (80. M. Dítě [-] ) , L. Hrazdílek [-] (63. J. Švejkar [-] ) , J. Vašina [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] , M. Moravec [-] , P. Pacula [-]

ŽK: 37. D. Homola , 77. J. Pešek - 82. M. Blahoudek .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: TERBER Ondřej - DENEV Alex, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Vokoun
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostů - 0:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích