6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Pospíšil s čistým kontem a gólem z penalty přispěl k vysoké výhře 6:0


Branky


13. T. Daněk , 20. D. Dostál , 47. T. Daněk , 61. D. Dostál , 82. D. Šotola , 86. T. Pospíšil (p.)
5

Chroustovice končí v polovině tabulky na sedmé pozici. V této sezóně zaznamenaly velice stabilní výsledky, ale jarní část sezóny byla z jejich strany nejlepší. Pokud budou hrát tak, jako v jarní části sezóny, tak v přístím ročníku budou mezi top týmy. To Tuněchody končí na dvanácté pozici. Vyhnuly se sestupu a v příštím ročníku je čeká znovu okresní přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Dvořák dvěma centry přispěl k poločasové výhře

V tomto utkání už nikdo o nic nehrál, přesto hosté do utkání vstoupili nebezpečným únikem Faltejska. Svoji formu však prokázal domácí brankář Pospíšil, který nájezd bravůrně vychytal. Stejně jako v několika posledních utkáních Chroustovic byl tento okamžik zlomový a zažehl motory domácích. Domácí našli v podobě centrovaných míčů klíč k překonání hostující obrany. Ve 13. minutě se po Josefovému Dvořákovému rohovému kopu prosadil hlavou zcela osamocený Daněk. Centr od Josefa Dvořáka přišel i po pár minutách a toho zužitkoval hlavičkou Dostál a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Stav utkání ve 20. minutě 2:0. pro domácí, kteří se vezli na vlně herní pohody, za to ve tvářích hostů bylo vidět zklamání. Poločas dohrávali domácí s míčem na svých kopačkách a ojedinělé pokusy hostí s klidem sbíral brankář Pospíšil.

Domácí se nezastavili a místo toho přidali další čtyři branky

Druhé dějství začalo nenápadnou akcí, která se zrodila z domácí obranné řady. Těžký míč nevypustil střídající Matěj Dvořák a za jeho práci sklízel úspěch Daněk, který zaznamenal druhý gól v zápase. Po dvou minutách se skóre měnilo na 3:0. Aktivita domácích gradovala a další branku si připsal dvougólový Dostál. V závěrečné desetiminutovce přišly ještě dvě vstřelené branky domácích. Nejprve se v 82. minutě prosadil Šotola. Ten svůj dalekonosný pokus cílil na zadní tyč, ale ke smůle brankáře Bubáka byl míč sražěn do jeho proti pohybu a Chroustovické ochozy slavily bůra. V 86. minutě ukázal svou hbitost Komárek, když se proháčkoval až do pokutového území. K zakončení se však nedostal, jelikož byl stažen k zemi, a tak hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se přes celé hřiště vydal domácí brankář Pospíšil. Ten si s penaltou poradil na jedničku a mohl slavit svůj první gól v Chroustovickém dresu. Poté přišel závěrečný hvizd, který ukončil nejen zápas, ale i celou letošní sezónu.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Navázali jsme tam, kde jsme přestali minulý týden. Tyhle poslední dva zápasy podtrhly kvalitu, kterou jsme celé jaro dokazovali, jak v obraně, tak v útoku. Jsem neskutečně rád za celý tým a všem patří velké poděkování za předvedené výkony.




Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - T. Daněk [-] (60. P. Střasák [-] ) , T. Vondráček [-] (46. M. Dvořák [-] ) , D. Šotola [-] , L. Komárek [-] , A. Bečička [-] , D. Dostál [-] (69. T. Tégl [-] ) , J. Koreček [-] , J. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , J. Brychnáč [-] (46. D. Besperát [-] )

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - P. Vaško [-] , J. Hudeček [-] , J. Bořil [-] , D. Radouš [-] - J. Pavelka [-] (77. D. Douděra [-] ) , V. Hýl [-] , M. Šilhánek [-] , J. Prorok [-] - J. Faltejsek [-] (60. M. Kroutil [-] ) , K. Horák [-] -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - KOSTKA Martin, VONDRÁČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají na jaře výbornou formu a poslední zápas zvládnou.

Tip: výhra hostů