J. Horák 6.
J. Horák 23.
J. Horák 77. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horák svým hattrickem poslal Krounu s nulou domů


Branky


6. J. Horák , 23. J. Horák , 77. J. Horák (p.)
6

Kameničky se pyšní skvělými výsledky v jarní části sezóny, což je výrazně posunulo v tabulce nahoru a momentálně obsazují střed tabulky. Každý zápas měly vyrovnaný a končilo to rozdílem jedné branky, ale tímto zápasem se prokazuje, že i oni mohou vstřílet nespočet branek. Naopak Krouna ta se trápí čím dál víc. Jejich nejhorší útok s dvaceti brankami obsazuje poslední příčku ligy. Pouhé dvě výhry z dvaceti zápasů nestačí na udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kameničky se dostaly do vedení o dvě branky

Nepříliš pěkné počasí v neděli čekalo na utkání Kameniček, které se doma chystali na derby s nedalekou Krounou. Ačkoliv se čekala velká divácká kulisa, tak očekávání se kvůli počasí nenaplnilo. První velká šance přišla už ve 2. minutě, kdy slabá přihrávka z poloviny hřiště na hostujícího brankáře byl přečtena domácím kapitánem Horákem, jež udělal kličku a zakončoval do prázdné brány. Hostující brankář Zástěra byl proti a skvělým zákrokem vyrazil na roh. Co se nepovedlo hned, tak se povedlo za chvíli. V 6. minutě Vamberský rychle rozehrál volný přímý kop na Sadílka, který si udělal kličku k brankové čáře a poslal přesný střílený centr na Horáka a ten neměl problém míč uklidit mezi tři tyče. Stav utkání 1:0. O pět minut později po kombinaci na malém prostoru a rychlé kličce se Horák opět vřídil do pokutového území hostí, kde po výborné střele ukázal ještě lepší zákrok Zástěra. Nutno podotknout, že Horák měl zakončení ztížené nedovoleným zákrokem jednoho z hostujících obránců, ale píšťalka zůstala němá. Ve 23. minutě se po rychlé kombinaci dostal ke střele zpoza vápna Horák, který přízemní střelou k pravé tyči zlepšil domácím náladu, páč zvýšil vedení už na 2:0. Poločas tedy skončil vedením o dvě branky pro domácí, ale nutno zmínit, že Krouna měla za první poločas jednu větší šanci, ale u ní branku neohrozila.

Horákův hattrick dovršený pokutovým kopem

Do druhého poločasu domácí třikrát vystřídali s jasným cílem. Nedostat a co nejvíc branek přidat. Šance na navyšování náskoku určitě byly, ať už máme na mysli trefenou tyč Hlouškem, nepovedené zakončení Horáka či zblokovanou střelu Rybičky. Navýšení si tedy chtěl vzít na starost Rys, kdy si sám získal míč a společně s Horákem a Hlouškem šli sami na posledního obránce hostí. Rys se rozhodl to vzít na sebe, ale při kličce byl ve vápně seslán k zemi, tudíž se nařídil pokutový kop, který si vzal na starost kapitán Horák. Proměněnou penaltou dovršil svůj další hattrick ve své kariéře. Krouna se během druhého poločasu do šancí nedostávala, a tak nezbývalo nic jiného než pálit ze střední vzdálenosti, jenže to branku nepřineslo. Zasloužená výhra domácích s rozdílem třech branek.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Útočník: Utkání bylo možná až nad očekávání dost jednoznačné. Soupeř si defakto nic nevytvrořil a my když to řeknu blbě zvládli vstřelit jen tři branky. Každopádně jsme rádi, že jsme zpět na vítězné vlně a těšíme se na další utkání.




Sestavy


FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (46. Z. Hloušek [-] ) , P. Adámek [-] (46. D. Brázda [-] ) , R. Adámek [-] (72. L. Vodička [-] ) , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] , J. Sadílek [-] (68. D. Adámek [-] ) , T. Bureš [-] (46. M. Hromádko [-] ) , M. Bureš [-]

TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - P. Svatoň [-] , P. Sodomka [-] , J. Volf [-] (71. A. Sodomka [-] ) , J. Novák [-] , P. Talačko [-] , M. Zástěra [-] (60. S. Meszáros [-] ) , M. Nekvinda [-] , M. Černý [-] , V. Horník [-] , J. Stodola [-] (74. M. Knettig [-] )

ŽK: 65. J. Sadílek - 61. J. Stodola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kostka Martin - ŠMAHA Martin, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Zdeněk Hloušek
Tip experta: výhra domácích

Jako hráč Kameniček musím doufat, že vrátíme Krouně porážku z podzimu a zapíšeme si zase 3 body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích