Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mnoho chyb a nepřesností využily Chroustovice k vítězství


Branky


4

I když v zápise figuroval Heřmanův Městec utkání se odehrálo na hřišti v Chroustovicích, jelikož se na podzim hrálo Heřmanově Městci. Chroustovice, tak dostaly první šanci ukázat se na domácí půdě, kde si pěti góly zajistili tři body do tabulky. Chroustovice, které měly za patnáct zápasů pod dvacet gólů, tak se v tomto kole prokázali, že i oni jsou nebezpeční. Připsali si tak třetí neprohru v řade. Naopak Heřmanův Městec po dvou skvěle odehraných zápasech, poprvé v jarní části sezóny ztratili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyř gólový poločas poslal Chroustovice do vedení

Téměř celá první třetina utkání se nesla ve znamení boje o střed pole. Složitost těchto soubojů navíc stěžovala skutečnost přetrvávajícího deště, díky kterému byly podmínky trávníku daleko od ideálu. První zvrat utkání přišel ve 26. minutě, kdy nakopnutý míč podcenila obrana hostí, který jej přelétl a rychlonohý Bečička dostal příležitost samostatného nájezdu. Řešení celé situace však nevyhodnotil nejlépe a rozhodl se vystřelit na velkém vápně. Střela jela po zemi a dle prvních odhadů se mělo jednat o promarněnou příležitost. Hostující brankář Elich, ale předvedl trestuhodnou chybu, kdy lehký míč podcenil, ten mu projel jak mezi rukama, tak i mezi nohama a došel až do brány. Chroustovice šli do vedení 1:0. Tento stav trval pouhých pět minut, kdy nápaditou akci vedenou přes levou stranu, ze které přišel přesný centr na zadní tyč, kde zakončoval přesný Malínský a srovnal stav zápasu na 1:1. Už o pět minut později po srovnání skóre, mohl útočník Bečička slavit svůj druhý gól v zápase. I při něm nemohl mít čisté svědomí brankář Elich. Jeho výběh mimo vápno a následný pokus o kličku, která mu nevyšla využil napadající Koreček. Ten ho obral o míč, který přihrál Bečičkovi, jenž přesnou ranou z úctivé vzdálenosti trefil zcela odkrytou bránu. Do šaten se šlo za stavu 3:1, jelikož výstavní pumelící ve 45. minutě proměnil volný přímý kop kapitán Dvořák.

Kontaktní gól Heřmanova Městce na úspěch nestačil

Heřmanův Městec vstoupil do utkání plný odhodlání, za což se po jedenácti minutách dočkal snížení stavu na 3:2. Centr tentokrát z pravé strany za zády domácího brankáře Pospíšila uklidil nepokrytý Kosina. Hostí tento kontaktní gól vnesl vítr do plachet a dostával domácí pod tlak, ale ani herní převaha neznamenala srovnání stavu. Naopak Chroustovice využily brejkové situace, kdy Bečička zavezl míč na kraj vápna a přesnou přihrávkou hledal před bránou volné spoluhráče. Jasnému gólu chtěl zabránit vracející se Vrátil a při pokračující smůle si nechytatelně srazil míč do vlastní brány. Chroustovice tak odskočili na rozdíl dvou branek. Poslední zásah na 5:2 přidal v 77. minutě po krásné přihrávce Daniela Šotoli, Rejman a definitivně pohřbil šance Heřmanova Městce.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Díky našim chybám jsme dostali hloupé góly, které rozhodli celé utkání. Prakticky už v prvním poločasu. Snaha s utkáním něco udělat byla veliká, ale nepodařilo se vstřelit branku a soupeř opět potrestal naší nepřesnost.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Utkání stěžoval déšť, se kterým se oba týmy museli popasovat. Pro soupeře měl tento zápas hořkou chuť, jelikož pod většinu gólů se podepsali jejich hráči. My jsme rádi, že se na nás usmálo štěstí, ale nutno říci, že jsme mu aktivním a útočným pojetím hry šli hodně naproti.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - D. Ilko [-] (63. J. Čížek [-] ) , D. Kosina [-] , T. Dostál [-] , R. Kápička [-] , M. Straka [-] , J. Hlaváč [-] , A. Malínský [-] (68. P. Krejčík [-] ) , D. Svoboda [-] , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] (72. J. Dlouhý [-] ) , F. Šotola [-] , L. Komárek [-] , D. Šotola [-] , J. Rejman [-] , J. Pekárek [-] (63. T. Daněk [-] ) , J. Koreček [-] (78. P. Střasák [-] ) , D. Besperát [-] , J. Dvořák [-] , J. Hrachovina [-]

ŽK: 86. P. Střasák , 90. J. Dlouhý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kostka Martin - HORÁK Milan, NOVOTNÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Chroustovice ještě neprohráli a vždy byly nebezpečné. Do třetice si odvezou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích