0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko nenavázalo na úspěch áčka, Slabce vykradly Pavlíkov


Branky


7

A-tým svou misi zvládl na výbornou, o den později šlo do boje pavlíkovské béčko. To se představilo v domácím prostředí, kam zavítaly Slabce. Hostující celek udržel čisté konto, v každém poločase si zařval jednou hurá a odjížděl se třemi body. V předposledním kole si tak upevnil pozici na první příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podívejte se na průběh utkání v bohaté galerii. A jak si vedl pavlíkovský A-tým? To se můžete podívat TADY! I k tomuto utkání je k dispozici galerie, která čítá necelou stovku velmi povedených fotek.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - L. Gebhart [-] (63. T. Hink [-] ) , D. Hlaváček [-] , T. Kindl [-] , V. Hornof [-] , F. Zaspal [-] , L. Hekl [-] , P. Ikrényi [-] (46. P. Franěk [-] ) , K. Kraus [-] (63. D. Zelenka [-] ) , P. Čech st. [-] , L. Bureš [-] (68. A. Fric [-] )

TJ Slabce
D. Hotra [-] - A. Sarhsian [-] , M. Zelenka [-] (46. M. Konopásek [-] ) , J. Macák [-] , J. Čiha [-] , F. Hůla [-] , J. Gajdoš [-] , M. Vaněk [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , V. Samoryha [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - ŠAROCH Jan, ROLL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích