3:6
(1:3)
9. J. Knor
13. M. Horvát
39. A. Sekyra
48. M. Horvát
66. M. Havel (p.)
87. M. Horvát (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souběh s A-týmem zvládlo béčko Zavidova vítězně


Branky


14. D. Roušavý , 50. M. Medřický , 74. M. Medřický (p.) - 9. J. Knor , 13. M. Horvát , 39. A. Sekyra , 48. M. Horvát , 66. M. Havel (p.) , 87. M. Horvát (p.)
17

Lišany v předposledním podzimním kole přivítaly na svém hřišti béčko Zavidova. Domácí chtěli těžit ze souběhu s A-týmem a připsat si do tabulky důležité body za vítězství. Chtít je ale málo! Rezervní celek se semkl, vážil si šancí a nakonec hokejovým výsledkem zcela zaslouženě zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodovala produktivita

Na první gólovku se nemuselo čekat vůbec dlouho. Obrovskou hrubici vyrobil Havel starší, který doslova poslal do samostatného nájezdu Mutinského. V brance Zavidova ale stál M. Štiller, který se po zranění blýskl skvělým a důležitým zákrokem! V 9. minutě se poprvé měnilo skóre. Odražený míč v lišanském vápně se dostal na kopačku Knora, který střelou na vzdálenější tyč nedal Řepkovi šanci - 0:1.

 

Netrvalo dlouho a hostující rezerva své vedení navýšila. Rohový kop D. Štillera mířil na přední tyč, kde Feher nedohrál naplno souboj s Horvátem a ten se prosadil - 0:2. Lišany ale dva slepené góly nepoložily a kontaktní brankou se vrátily do zápasu. Ihned po rozehrávce poslal Medřický nadýchaný míč na Roušavého, který se dostal z levé lajny do vápna a propálil bezmocného M. Štillera - 1:2.

 

Příležitosti byly k vidění na obou stranách, problém byl však ve finální fázi a v koncovce. I tak se skóre ještě jednou měnilo. Ve 39. minutě našel D. Štiller na druhé straně vápna Sekyru. Hostující kapitán si připravil míč na levačku a schovanou přízemní střelou překonal lišanského brankáře - 1:3. Lišany tak doplatily na neproměněné příležitosti, kterých měly během první poločasu hned několik, naopak B-tým Zavidova byl produktivnější a to mu přineslo poločasové vedení.

Béčko si výhru pohlídalo

Stejně jako první, tak i druhý poločas nabídl rychlý gól. D. Štiller poslal dlouhý míč na Sekyru a vůbec nevadilo, že na něj zavidovský kapitán nedosáhl. Lišanský obrana nezachytila náběh Horváta, ten udělal kličku brankáři a přidal svůj druhý zásah - 1:4. Ani tato branka domácí nepoložila. Dlouhý aut skončil na kopačce Medřického, který zpoza šestnáctky nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:4.

 

Uběhla hodina hry a rezervní tým Zavidova svému soupeři opět odskočil. Po kontaktu míče s horní končetinou jednoho z domácích hráčů ve vápně se k pokutovému kopu postavil Havel mladší a nemýlil se - 2:5. Za stejný prohřešek se kopala penalta i na druhé straně, Medřický taktéž proměnil - 3:5. Divoký výsledek stále nebyl finální. Lišany se hnaly za kontaktní brankou, ale v této cestě svému týmu vůbec nepomohl Roušavý, který po zbytečném faulu uviděl červenou kartu.

 

Poslední minuty nabídly další pokutový kop. Po nedovoleném zákroku na Vanického se k penaltě postavil Horvát a úspěšně naplnil vidinu hattricku - 3:6. Hokejový výsledek tak chutnal zavidovskému béčku, který se na těžkém terénu domácího celku šestkrát prosadil a zaslouženě zvítězil.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Vzhledem k souběhu zavidovských týmů jsme doufali v lepší výsledek. Musíme si uvědomit, že všechno nepůjde lusknutím prstů. Musíme začít každý sám u sebe a začít makat jako tým, jinak to nepůjde.

FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus, obránce: Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Kvůli souběhu zápasu s áčkem museli přijít i ti, co už moc nechodí, aby oba týmy měly někoho na střídání. Jsme rádi, že jsme to zvládli a konečně také proměnili šance. Teď už nás čeká jen poslední kolo a pak krátká pauza na doléčení zraněných a jedeme dál.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (11. P. Ledvinka [-] ) , J. Hildebrand [-] , F. Laki [-] , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , T. Hrbek [-] , J. Feher [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Havel [-] , E. Pšenička [-] (30. J. Kraus [-] ) , T. Diepold [-] , D. Štiller [-] , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , J. Knor [-] (70. V. Bohuslav [-] ) , M. Horvát [-] , J. Hvězda [-] , M. Havel [-]

ŽK: 75. R. Vanický . ČK: 82. D. Roušavý .
Hráči zápasu: M. Medřický - M. Horvát .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KOZÁK Lubomír, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Feher
Tip experta: výhra domácích

Určitě to nebude jednoduchý zápas, ale doufám, že všechny body zůstanou u nás doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů