8:3
(4:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov se povozil na jesenickém kolotoči a odvezl si osmičku


Branky


12. K. Pros , 21. D. Jeníček , 22. D. Kapoun , 29. D. Jeníček , 53. V. Fiala , 69. V. Fiala , 71. V. Fiala (p.) , 83. K. Pros - 16. L. Přibyl , 27. V. Kapr , 59. V. Kapr
16

V Jesenici se konal gólový koncert, který odnesl Řevničov. Sparta na velkém hřišti domácího celku neodehrála vůbec dobrý zápas, chybovala zejména v defenzivní činnosti a to bylo vodou na mlýn ofenzivním jesenickým hráčům, kteří byli při chuti a s radostí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů za poločas

Úvod zápasu nabídl zajímavé příležitosti na obou stranách. Při střele zpoza vápna musel být v pozoru Tomeš, který měl co dělat, aby vytáhl střelu domácího hráče na roh. Na druhé straně nastoupil do branky Brda za nemocného Flajšingra a po pár minutách ho zachránila branková konstrukce. Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě. Pros dostal ze středu hřiště míč do náběhu, vlétl do šestnáctky, zasekávačkou se zbavil bránícího hráče a v zakončení si vedl na výbornou - 1:0.

 

Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Obrovskou chybu v rozehrávce vyrobil Brda, který doslova namazal Přibylovi a ten neměl problém trefit odkrytou branku - 1:1. Jesenici zbytečně inkasovaná branka nepoložila a po chvilce si vzala vedení zpět. Pros dostal do náběhu elegantní nahrávku obloučkem od svého spoluhráče, potáhl míč do vápna, kde si všiml na hranici penalty nikým neobsazeného Jeníčka. Tomu naservíroval míč jako na zlatém podnose a zkušený útočník křížnou střelou nedal Tomešovi šanci - 2:1.

 

O minutu později přišel další trest. Kapoun z hranice vápna velmi chytře obstřelil Tomeše, který se jen ohlédl, jak letí míč přesně za zadní tyč - 3:1. Gólová přetahovaná trvala i nadále. Sparta sice dostala dva slepené góly, ale ukázala, že utkání nevzdává a že se chce porvat o body. Naději na dobrý výsledek udržel Tomeš, který konečky prstů vytáhl míč letící za svá záda alespoň na břevno. Na výborný zákrok svého gólmana navázal Kapr, který dostal míč do vápna, uvolnil se kolem obránce a střelou na zadní tyč vrátil svůj tým do hry - 3:2.

 

Úvodní půl hodinu hry zakončil domácí celek dalším gólem. Další míč za obranu na rychlonohého Prose, který se vyhnul skluzu bránícího hráče, chytře si počkal a našel Jeníčka, který pouze nastavil kopačku a trefil odkrytou branku - 4:2. Domácí mohli přidat do kabiny ještě jednu branku, ale Prosovu nahrávku nevyužil jeden z domácích hráčů a přízemní střelou řevničovského brankáře příliš neohrozil. Gólový první poločas tak skončil s krásnými šesti góly, o čemž se příchozům divákům mohla snad jen zdát!

Gólové hody pokračovaly

Ani ve druhém poločase se diváci nenudili. Netrvalo dlouho a na světě byla další branka. Řevničov chyboval ve středu hřiště, přišel rychlý míč za obranu, sklepnutí na V. Fialu a zakončení do odkryté branky - 5:2. Ani za tohoto nepříznivého stavu to Sparta nezabalila a v 59. minutě se znovu gólově připomněla. I hosté neváhali s rychlým přechodem, který byl zakončený křížnou nahrávkou do náběhu na Kapra, jehož domácí obránci neuhlídali - 5:3.

 

Hokejové skóre drželo ve hře oba týmy, ale stále to byla Jesenice, která tolik nechybovala a držela častěji míč na svých kopačkách. A vytvořili si obrovskou šanci, ale samostatný nájezd skvělým zákrokem zneškodnil Tomeš. V 69. minutě přišel dost možná klíčový gól, který sebral Spartě veškeré naděje. V. Fiala obdržel od střídačky míč do náběhu, nastartoval motorku a chytrým lobem přes řevničovského brankáře přidal svou druhou trefu - 6:3.

 

O dvě minuty později uviděl za nedovolený zákrok ve svém vápně Tomeš červenou kartu a k pokutovému kopu se postavil právě V. Fiala, který byl blízko hattricku. Tuto lákavou nabídku neodmítl a penaltu zkušeně proměnil - 7:3. V poslední desetiminutovce byl odměněn za svůj skvělý výkon Pros, který dostal míč do vápna a kolem bránícího hráče přidal poslední ránu do řevničovského sebevědomí - 8:3. Jesenice si s chutí zastřílela a zejména skvělým výkonem ofenzivních hráčů bere zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: Těsně před zápasem jsme přišli z důvodu nemoci o brankáře Flajšingra, kterého v brance zastoupil Brda a vedl si výborně. Do zápasu jsme dobře vstoupili, měli jsme tlak a přicházely šance. Poté nás to ukolíbalo, Řevničov měl také příležitosti, jednou trefil tyč. My jsme v zápase vždycky vedli, ale Řevničov postupně dotahoval. Soupeř měl díry v obraně, čehož jsme využívali. Naše útočná čtveřice Jeníček, Pros, Fiala a Kapoun hrála při chuti a větrala řevničovskou obranu. V zápase platila klasická okresní hláška, že čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme.

SK Sparta Řevničov
Michal Beneš, kapitán: Na zápas jsme přijeli v jedenácti lidech. Všichni naši hráči podali hodně podprůměrný výkon. Jesenice nás přehrála hlavně díky super výkonu Prose, který byl asi u šesti gólů. Že nemáme naběháno víme, ale že se nedokážeme ani dobře posouvat a zajišťovat se, to nechápu. Jestli budeme opakovat stejné výkony se stejným nasazením, tak příští sezónu budeme o hrát soutěž níž.



Sestavy


FC Jesenice
D. Brda [-] - V. Fiala [-] , D. Kapoun [-] , D. Jeníček [-] (82. L. Pavelek [-] ) , K. Pros [-] , J. Kočička [-] , T. Váňa [-] , J. John [-] (73. D. Casas [-] ) , P. John [-] , D. Halámek [-] , Z. Fiala [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , J. Murčo [-] , D. Jun [-] , J. Sedlák [-] - O. Hanzlík [-] , L. Přibyl [-] , J. Husák [-] , M. Beneš [-] - M. Kočí [-] , V. Kapr [-] -

ŽK: 34. V. Fiala , 57. D. Halámek , 65. Z. Fiala - 34. M. Tóth , 81. O. Hanzlík . ČK: 71. P. Tomeš .
Hráči zápasu: V. Fiala , K. Pros , D. Jeníček , D. Kapoun .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - FIALA Petr (N), KALAJ René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Feher
Tip experta: výhra domácích

Velké hřiště bude hrát pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů