Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Pustovět s Pavlíkovem okořenily tři červené karty


Branky


16

Pavlíkov si sezónu představoval trochu jinak. Absence mladíka Ikrényiho, který je oporou, je prostě fakt, který musí tým přijmout. Do sestavy se vrátil Kalaš, což byl pro sestavu velký impuls. Pustověty po nepovedeném poločase zařadily vyšší rychlostí stupeň a do poslední minuty bylo o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

První příležitost zápasu měl domácí celek. Jiroušek dostal míč do strany, odkud ho poslal do šestnáctky. K zakončení se po přiťuknutí od spoluhráče dostal Kalaš, ale střela mu z dobré pozice nesedla. Jiroušek byl i u další velké šance. Tentokrát to byl on, kdo byl adresátem centru do vápna. Opřel se míče, ale Beneš vytáhl fantastický zákrok! O pár minut později ale v minisouboji s pustovětským brankářem už pavlíkovský útočník zvítězil a otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

O dvě minuty později táhl přímočaře od poloviny hřiště míč na branku Bureš. Ve vápně ho dal pod sebe na Řezáče, který si míč připravil a zakončením pod břevno nedal Benešovi šanci - 2:0. Pustověty se na hřišti hledaly a byl to domácí tým, který přišel s další gólovou šancí. O. Polcar našel mezi Hovorkou a Šimonem na hranici šestnáctky Bureše. Bránící hráči se ohlíželi směrem k pomeznímu sudí, čehož využil Bureš k zakončení. Beneš ale předvedl další skvělý zákrok, kterým podržel svůj tým!

 

Závěr poločasu nabídl ojedinělou příležitost hostujícího Sokola. Kvalitní centr ze standardky mířil do prostoru, kam si naběhl Hranai. V náběhu ale netrefil míč tak, jak by si představoval a mířil vedle. Touto obrovskou příležitostí na vyrovnání skončil první poločas, který zcela jasně ovládl domácí tým.

Úplně jiné Pustověty

Pokud se chtěly Pustověty do zápasu co nejdříve vrátit, musely přijít s kontaktní brankou. Hra hostujícího celku se zvedla, ale jako první ve druhé půli udeřili znovu domácí. Bureš poslal centr na hranici vápna, kde byl Vávra. Ten zalepil míč a prostrčil ho za obranu na O. Polcara, který podél Beneše navýšil vedení - 3:0. Tato branka ještě více nakopla Pustověty, které přispěchaly s velmi rychlou odpovědí.

 

Přímý volný kop těsně za vápnem zahrával Hranai. Ten se s ničím nepáral a vyslal tvrdou střelu na stranu brankáře. Erben si ale udělal pověstný krok za zeď a to se mu stalo osudným - 3:1. Uběhla hodina hry a aktivním napadáním sebral Kalaš na polovině hřiště míč Bičovskému. Následně si narazil míč s Burešem a do zakončení se dostal O. Polcar, který ale z hranice vápna nechal Benešovi další pohodlný zákrok. Po hodině hry uviděl druhou žlutou kartu z kapsičky sudího Kozáka pustovětský J. Hula a tři minuty po něm také na druhé straně L. Polcar, poměr sil na hřišti se tedy během chvíle zase srovnal.

 

Nedáš, dostaneš! Pustověty si za svůj zlepšený výkon řekly o kontaktní branku. A znovu ze standardky, ze které nezachytil Kraus na zadní tyči náběh Šimona a ten ve výskoku hlavičkoval nikým neatakovaný přesně na vzdálenější tyč - 3:2. Pavlíkov ale přišel s bleskovou odpovědí a soupeři odskočil opět na dvě branky. Poté, co po Kalašově ráně zazvonilo za Benešem břevno, chyboval v rozehrávce Černý. Jeho nahrávku vystihl O. Polcar, ihned si to ve sprintu namířil směrem na hostující branku. Píchl si míč kolem Bičovského a pod sebou našel ve vápně volného Bureše, který jen uklidil do odkryté branky - 4:2.

 

Ani to ale nebylo poslední slovo! V 77. minutě se po rohovém kopu a následném závaru prosadil Šimon a zadělal tak na pěkné drama - 4:3. Ve stejné minutě uviděl červenou kartu za úder protihráče do hrudníku Hranai, který před klíčovým závěrem oslabil svůj tým. Pavlíkov si hlídal vedení, které mohl v závěru ještě navýšit. Vávra dostal ideální kolmici a sám před Benešem poslal míč hodně mimo branku. Domácí se neprosadili ani z přímého volného kopu za hranicí šestnáctky, který poslal Bureš do podobných míst. Na zisku tří bodů to ale pro Pavlíkov vůbec nic neměnilo.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Pro nás hrozně důležité tři body. Už se zvedáme i herně a začalo nám to tam padat, ikdyž zase jsme měli nevyužité šance a sami jsme si zkomplikovali konec zápasu. Nastoupili jsme daleko lépe do zápasu než Pustověty a v poločase jsme vedli po gólech Jirouška a Řezáče. Druhý poločas se soupeř zvedl a byl dost nepříjemný, můžeme být rádi, že po dvou červených dohrávali naprosto rozhozeni a nepodařilo se jim na konci vyrovnat.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: První poločas jsme prospali a zcela po právu prohrávali. V kabině jsme si o přestávce řekli, že takhle hrát nejde a musíme zabrat, abychom nedostali příděl. Druhá půle už byla úplně jiná a pro diváka rozhodně zajímavá. Byla to přestřelka až do samotného konce, plná emocí. Škoda, že jsme nevytěžili alespoň bod.



Sestavy


SK Pavlíkov
J. Erben [-] - F. Podhorský [-] (29. O. Kraus [-] ) , J. Koc [-] , O. Polcar [-] (78. L. Hekl [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , J. Jiroušek [-] (29. O. Vávra [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (78. P. Čech st. [-] ) , A. Bureš [-] , D. Řezáč [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Hanuš [-] (32. M. Hranai [-] ) , P. Matějovský [-] , M. Peták [-] , M. Šimon [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , T. Černý [-] (80. O. Hula [-] ) , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , V. Bičovský [-]

ŽK: 53. L. Polcar - 42. V. Bičovský , 53. J. Hula . ČK: 64. L. Polcar - 61. J. Hula , 77. M. Hranai .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ZILCHER David, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Feher
Tip experta: remíza

Dávám remízu, rozhodovat zde bude jakákoliv chyba jednoho z mužstev.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů