M. Havel 60. (p.)
1:6
(0:1)
28. P. John
54. R. Bešík
57. V. Fiala
70. V. Fiala
75. P. John (p.)
82. K. Pros
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 10:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice s chutí sestřelila zavidovské béčko


Branky


60. M. Havel (p.) - 28. P. John , 54. R. Bešík , 57. V. Fiala , 70. V. Fiala , 75. P. John (p.) , 82. K. Pros
18

Souběh zápasu s A-týmem není pro zavidovskou rezervu příjemný, ale vyrovnat se s tím musela. Na její hřiště přijela Jesenice, která chtěla bodovat. První poločas nabídl velké množství šancí, ale pouze jeden gól. Druhý poločas byl úplně o něčem jiném. Hosté získali převahu, s chutí si zastříleli a zcela zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Lépe do zápasu vstoupili domácí, kteří během úvodní dvacetiminutovky drželi více míč na svých kopačkách, ale ze svého tlaku nevytěžili kýženou vedoucí branku. Přitom šance na to měli. Do první šance se dostal Hanych poté, co ho špatnou rozehrávkou vybídl ke skórování brankář Flajšingr. Hanych však při zakončení trefil pouze brankáře, který tak svou chybu napravil. V další šanci se ocitl Horvát, ke kterému propadl míč, ale domácí záložník trestuhodně z blízkosti přestřelil!

 

Tentýž hráč byl ve stejné situaci i o pár minut později, ale tentokrát mířil vedle. Jesenice se také připomněla a po jedné z povedených kombinačních akcí a nahrávkou za obranu musel pohotový zákrok vytasit A. Kraus. Ten si v následující akci dovolil při hře nohou, ale Kotek souboj dohrál, vybojoval míč pro svého spoluhráče, jehož následné zakončení domácího brankáře pěkně protáhlo.

 

Když se v dalších momentech neujaly ani další příležitosti domácí rezervy, především křížná střela Hanycha, trestali hosté. Na rohový kop z 28. minuty si naskočil Kotek a hlavou přinutil A. Krause k zákroku. Ten zakončení hostujícího hráče vytěsnil, stejně tak dorážku P. Johna, ale na další doklepnutí od jesenického kapitána byl krátký - 0:1. Hosté si do konce poločasu těsné vedení pohlídali a bylo jen otázkou, jaký scénář nabídne druhá polovina utkání.

Jesenice si zastřílela

Druhá půle nabídla zpočátku optickou převahu domácí rezervy, která měla obrovskou příležitost. Konkrétně to byl Horvát, který dostal míč do náběhu a křížnou střelou jen těsně minul Flajšingrovo zařízení. Následně zahrozili hosté ze standardní situace zahrané P. Johnem. Centr jesenického kapitána ale Kotek hlavou za záda zavidovského brankáře neusměrnil. V 54. minutě utekl domácí obraně V. Fiala, nahrál před prázdnou branku Bešíkovi a ten uklízel do prázdné - 0:2.

 

O tři minuty později se situace opakovala. Tentokrát to byl čerstvý Brda, který ze středu hřiště vysunul V. Fialu, ten se vyhnul ofsajdové pasti, udělal kličku brankáři a navýšil vedení - 0:3. Až za tohoto stavu opět zapnuli domácí. Uběhla hodina hry a sudí Šefara posoudil zákrok na Knora v jesenické šestnáctce jako nedovolený a z následné penalty snížil Havel ml. - 1:3. Domácí B-tým se ještě snažil se zápasem něco udělat, ale Jančařík trefil pouze tyč a hlavičky Hanycha a Pšeničky těsně minuly branku.

 

V 70. minutě se blýskl individuální akcí kapitán P. John, který se dostal přes dva bránící hráče a pod sebe naservíroval míč na V. Fialu, který neměl problém skórovat - 1:4. Jesenice si druhý poločas užívala a na hráčích to bylo znát. Naopak zavidovské béčko poslední minuty pouze dohrávalo a už se vidělo v kabině. Do té ale zasadili hosté ještě dva údery. První přišel po zbytečném nedovoleném zákroku Havla ml. na Prose. Z pokutového kopu se nemýlil P. John - 1:5.

 

V. Fiala byl velmi blízko hattricku. Z levé strany si to namířil do vápna, Diepold mu nestíhal a jesenického hráče vychytal skvělým zákrokem A. Kraus. Ten inkasoval ještě jednou, to když Pros získal propadlý míč za obranu a kolem domácího brankáře poslal míč přesně k tyči - 1:6. Jesenice se tak dočkala důležitého a vysokého vítězství, naopak domácí rezerva bude chtít tento zápas hodit za hlavu a v tom příštím svůj výkon napravit.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Dnes to byl klasický den blbec. Po prvních dvaceti minutách jsme měli vést o tři branky a bylo by po zápase. To, co zahodíme, je až neuvěřitelné. Další věc je, že se připravujeme na hru soupeře s dlouhými nákopy a rychlými útočníky a pak z toho dostaneme čtyři góly. První poločas ještě měl nějaké parametry, druhý však už nemá cenu hodnotit.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: První poločas byl vyrovnaný. Z naší strany tam bylo několik chyb, po kterých mohl jít Zavidov do vedení. Nakonec jsme byli šťastnější my a gólem z rohu jsme šli do vedení. Ve druhém poločase jsme byli lepší, aktivnější a více na míči. Měli jsme hodně šancí, Zavidov se snažil se zápasem něco udělat, ale bylo to málo. Odskočili jsme na rozdíl tří branek a domácí z penalty snížili. My jsme se z toho nesložili a šli jsme za vítězstvím, kterého jsme se zaslouženě dočkali.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - T. Diepold [-] , D. Štiller [-] , E. Pšenička [-] , J. Jančařík [-] (82. M. Šíma [-] ) , A. Sekyra [-] (54. R. Samson [-] ) , M. Horvát [-] (76. T. Urban [-] ) , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] , M. Havel [-] (76. V. Bohuslav [-] ) , J. Knor [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - P. Kotek [-] (82. J. Šimůnek [-] ) , V. Fiala [-] , K. Pros [-] , R. Bešík [-] (82. L. Pavelek [-] ) , D. Kapoun [-] , P. John [-] , D. Halámek [-] , Z. Fiala [-] , J. Kočička [-] , T. Váňa [-] (54. D. Brda [-] )

ŽK: 32. A. Sekyra .
Hráči zápasu: V. Fiala , P. John , T. Váňa , P. Kotek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 18:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 07:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 21:10
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 14:39
Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané a hlavně fotbalově pohledné utkání, které nakonec skončí smírně.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 13:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 12:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 04:16
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 18:19

Tip: výhra domácích