1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černý přispěl dalším hattrickem k debaklu Kněževsi


Branky


67. L. Lenner - 3. J. Černý , 20. T. Vodrážka (p.) , 28. J. Černý , 49. J. Černý , 52. P. Kýzl , 71. P. Kýzl
18

Kněževes se stále potýká s absencí klíčových hráčů a na výkonech to je znát. Další takový předvedla v domácím zápase s Olešnou. V dresu Pásovky se představil Jiří Razím, který ukázal, že bude pro tým velmi důležitým článkem. Výborný výkon hostujícího celku v čele s Jakubem Černým, který v rozmezí jednoho týdne zaznamenal druhý hattrick, znamenal vysoké a jasné venkovní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Od úvodního hvizdu byl aktivnější tým Olešné, který se po pár minutách dočkal vedení. Vodrážka našel přesným míčem Černého, který nedal Procházkovi šanci - 0:1. Sotva uběhla první dvacetiminutovka, tak byl v domácí šestnáctce nedovoleně zastaven Bařtipán a Vodrážka se z penaltového puntíku nemýlil - 0:2. Olešná byla při chuti a na jejím výkonu to bylo znát. Ze střední vzdálenosti to zkoušel Jiránek, jehož pokus přelétl domácí zařízení jen o pár čísel.

 

Dalším, kdo se mohl zapsat na střeleckou listinu, byl Bařtipán. Ten hlavičkoval po rohu Vodrážky z těsné blízkosti nad. Běžela 28. minuta, Vodrážka se prezentoval další přesnou nahrávkou Černému, ten si navedl míč na střed velkého vápna a přidal svou druhou trefu - 0:3. Domácí se bez svých opor nemohli dostat do hry, ale také oni poprvé zahrozili. A to po půl hodině hry ze standardní situace, Šímův pokus ale skončil nad Zemjankovo brankou.

 

O chvíli později už musel gólman Olešné do práce. Šíma tentokrát napřáhl přesně a tvrdou ranou donutil Zemjanka k dobrému zákroku. Další příležitost si vytvořili hosté. Souboj Procházka vs. Procházka dopadl tak, že domácí brankář vyrazil pokus hostujícího záložníka, ale pouze ke Kýzlovi, který neměl s dorážkou do branky sebemenší problém. Radost posily Olešné ale zhatil zdvižený praporek pomezního sudí, a tak se skóre neměnilo. A to ani po střele Černého, kterou zastavila tyč a následně ani po tvrdém zakončení Jiránka, proti kterému se vytáhl skvělým zákrokem Procházka.

 

Během prvního poločasu se hrálo převážně na domácí polovině a byli to hosté, kdo měl více ze hry. Na pozici středního obránce poprvé v této sezóně nastoupil Razím a ukazoval, že fotbal rozhodně hrát nezapomněl a že má stále co nabídnout. Závěr první půle nabídl rohový kop, po kterém hlavičkoval těsně vedle Jiránek. Olešná tak ovládla první poločas a před Kněževsí stál velmi těžký úkol, a to postavit se rozjetému soupeři i ve zbývající části utkání.

 

Čestný gól brankáře Lennera

Druhý poločas nabídl podobný scénář. Po pár minutách nabídl Procházka přesnou nahrávkou možnost Černému, aby zkompletoval svůj hattrick. Ten jeho nabídku zužitkoval a definitivně tak rozhodl o vítězi tohoto utkání - 0:4. Zajímavostí je, že tento hráč zaznamenal druhý hattrick v rozmezí jednoho týdne! Krátce poté mohl snížit Lenner, jinak brankář, který nyní nastoupil v poli. Ten postupoval sám na Zemjanka, ale jeho kolega ho vychytal. Na časomíře svítila 52. minuta a míč vybojoval Kýzl. Svou akci také sám zakončil a pátý gól byl na světě - 0:5.

 

Po hodině hry mohl své střelecké konto navýšit Černý, ale po centru od Helebranta ho zradilo zpracování. Kněževes se dočkala alespoň čestné branky. Lenner zahrával přímý kop z rohu velkého vápna a jeho střílený centr zapadl přesně k tyči - 1:5. V 71. minutě se podařila Pásovce kombinační akce, na jejímž konci byl v domácí šestnáctce důrazný Kýzl - 1:6. Domácí se snažili utkání důstojně dohrát a vytvořili si další šanci. Byl to aktivně hrající Šíma, který vyslal na Zemjanka další projektil, ale branku z přímého kopu o kousek minul.

 

Poslední minuty zápasu nabídly ještě jednu příležitost ke skórování. Se zajímavým střeleckým pokusem Kýzla si poradil skvělým zákrokem Procházka. Míč ale vyrazil do míst, kde stál Černý, ale ani v další tutovce další branku nepřidal a odkryté zařízení o nějaký ten metr přestřelil. Zápas tak měl jasného vítěze, který diktoval tempo po celý zápas a připsal si vysoké vítězství. Kněževes tak na další body do tabulky musí čekat minimálně do dalšího kola, ve kterém přivítá na svém hřišti Mšecké Žehrovice, další velmi kvalitní tým.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Pavel Čihař, kapitán: Olešná jednoznačně vyhrála. Celou dobu se hrál zápas podle soupeře, my jsme měli akorát pár šancí z brejků nebo ze standardky.

FC Olešná
Petr Kýzl, útočník: Zápas jsme ihned od úvodního hvizdu kontrolovali a zaslouženě tak vyhráli.



Sestavy


FK Kněževes
P. Procházka [-] - M. Johan [-] (56. A. Červeňák [-] ) , T. Šíma [-] (81. R. Čihař [-] ) , J. Žemlička [-] (83. M. Vršecký [-] ) , M. Miksa [-] , T. Kejla [-] , L. Fiška [-] , J. Kříž [-] (24. L. Lenner [-] ) , J. Vršecký [-] , M. Čácha [-] (56. E. Vambera [-] ) , P. Čihař [-]

FC Olešná
P. Zemjanek [-] - A. Hlavsa [-] (68. V. Zadnevulytsia [-] ) - J. Černý [-] - - P. Kýzl [-] , L. Helebrant [-] , J. Razím [-] , P. Bučák [-] , J. Bařtipán [-] , T. Vodrážka [-] , R. Jiránek [-] (57. S. Fiala [-] ) , J. Procházka [-]

ŽK: 72. J. Razím .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - HERTL Rostislav (N), VALDHANS Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 18:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 07:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 21:10
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 14:39
Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Velmi záleží, v jaké sestavě se Olešná sejde, potom dokáže porazit kohokoliv. V posledních zápasech se její výkon zvedá a oslabená Kněževes na Olešnou nenajde recept.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 13:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 04:16
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 18:19

Tip: výhra domácích