1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytečné chyby připravily Jesenici o body, Žehrovice nadále vládnou


Branky


20

Jesenice na svém letišti přivítala dosud neporažený celek soutěže ze Mšeckých Žehrovic, jehož úctyhodnou bilanci chtěla zastavit a dát soupeři ochutnat první letošní porážku. Hosté se ale dostali i díky domácím chybám do dvougólového vedení, o které ale mohli v závěru přijít. Jesenice ale obrovskou šanci neproměnila a body tak odjely se soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól kapitána

Mšecké Žehrovice z pozice nováčka v soutěži přijely do Jesenice jako vedoucí celek tabulky s určitým respektem. Domácí se ale prezentují zajímavým fotbalem, na který se dá rozhodně koukat. Vstup do utkání Jesenici ale nevyšel. Hned v 5. minutě propadla domácí defenziva při rohovém kopu, po kterém nastal v šestnáctce obrovský závar. V něm se nejlépe zorientoval Elsnic a narval míč pod břevno - 0:1.

 

Inkasovaná branka ale Jesenici nepoložila a nadále se hrálo vyrovnané utkání. Hostující celek se snažil držet míč a diktovat tempo zápasu, ale i Mšecké Žehrovice na chvíli vypadly z role a po neproměněných šancích se pomyslné taktovky ujali domácí. Ti se snažili hnát za vyrovnávací brankou, ale té se do konce prvního poločasu nedočkali. Do druhé půle tak bylo utkání zcela otevřené.

Bešík druhý gól nepřidal

S jasným cílem šly oba celky do druhého poločasu. Domácí hnala vidina vyrovnání a také možného skalpu dosud vedoucího celku. Hosté naopak chtěli přidat další gól, kterým by získali klid na své kopačky a zápas by si ulehčili. Přesně to se také stalo v 58. minutě. Flajšingr dokázal konečky prstů posunout centr uvnitř šestnáctky, i tak se ale míč dostal na zadní tyč, odkud přišla přihrávka pod sebe na nikým nekrytého Volfa a ten přízemní střelou nedal domácímu brankáři šanci - 0:2. Nutno říci, že hosté měli až moc prostoru ve vápně soupeře a jeho chybu potrestali.

 

Ani druhá inkasovaná branka domácí nepoložila a Jesenice se zanedlouho dočkala kontaktní branky. Akce z pravé strany se dostala přes střed hřiště, kde si domácí vyměnili míč, až na levou stranu vápna, odkud střídající Bešík po osmi minutách pobytu na hřišti z první poslal technickou střelou míč do šibenice k přední tyči - 1:2. Obrovská šance na bodový zisk hnala Jesenici za vyrovnávací brankou.

 

Mšecké Žehrovice držely zuby nehty své vedení a vyhlížely závěrečný hvizd sudího Vodrážky. A v posledních minutách zápasu přežily obrovskou gólovou šanci domácího celku. Centrovaný míč do šestnáctky propadl až na zadní tyč na kopačku autora první jesenické branky. Hostující defenziva byla překvapena a pouze přihlížela, jak Bešíkovo zakončení jen těsně míjí zadní tyč Kolkovo svatyně.

 

V Jesenici se tak zrodilo další vítězství nováčka v soutěži, který nadále vládne okresnímu přeboru. Domácí neodehráli špatný zápas, ve kterém alespoň k bodu nechybělo mnoho.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: Na to, v jaké sestavě jsme se sešli, tak jsme neodehráli špatný zápas, který se musel lidem líbit. Žehrovice jsme zaskočili, ale srazily nás vlastní chyby. Chtěli jsme hrát fotbalově a to se nám především při druhé inkasované brance nevyplatilo. První gól padl pro změnu po naší chybě ze standardky. V závěru jsme měli velkou šanci, ze které jsme ale vyrovnat nedokázali.

SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, GSM: Do utkání jsme měli dobrý vstup, pak bylo utkání dost ospalé. Nedokázali jsme využít naše další příležitosti, a tak jsme chvilkami nechali hrát i soupeře. Do druhého poločasu jsme měli opět velice slušný vstup, pak to opět začalo uvadat. Kontaktní branka pak vlila domácím krev do žil a museli jsme se strachovat o výsledek až do konce utkání. Zbytečně jsme si to udělali složitější, ale je to fotbal a i to se někdy stává. Dnešní výhru chceme věnovat našemu předsedovi, který byl v nemocnici na složitějším zákroku a z výhry měl na dálku velkou radost.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - V. Fiala [-] (73. D. Casas [-] ) , V. Řehoř [-] , D. Brda [-] (58. R. Bešík [-] ) , K. Pros [-] , T. Nistor [-] , D. Kapoun [-] , J. John [-] , D. Halámek [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Petr [-] (81. K. Uher [-] ) , P. Jindra [-] , R. Škutchan [-] (88. L. Věprovský [-] ) , M. Pokorný [-] , O. Zázvorka [-] (69. S. Neroda [-] ) , J. Volf [-] , J. Hejna [-] , J. Kolek [-] , J. Elsnic [-] , M. Bondarev [-]

ŽK: 83. J. John - 62. R. Škutchan .
Hráči zápasu: D. Halámek - J. Elsnic .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KALAJ René (N), LUKÁČ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 12:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:42
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 23:46
Redakce Rakovník

Expert: Stanislav Jansa
Tip experta: remíza

Zajímavý souboj. Otázkou bude, jak si Žehrovice poradí s větším jesenickým hřištěm. Tipuji remizu.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 21:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:37
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 16:40

Tip: výhra hostů