2:1
(2:0)
60. L. Hekl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další prohra Pavlíkova nastartovala Řevničov


Branky


5. V. Kapr , 19. V. Kapr - 60. L. Hekl
17

Několikrát byl bodový zisk blízko, ale vždy tomu něco chybělo. Především proměnit alespoň jednu nebo dvě z několika šancí. Nyní se fotbalisté Řevničova dočkali. V domácím zápase s Pavlíkovem šli do rychlého dvougólového vedení, na které našel soupeř jen jednu odpověď a to bylo málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Pavlíkovu bude na delší dobu chybět Ikrényi, který si v tréninku přivodil nepříjemné zranění kolene a od fotbalu si bude muset nevynuceně odpočinout. Na jeho pozici naskočil od začátku zápasu Mašek, který se do fotbalového procesu dostává už delší dobu a vycítil, že je nejvyšší čas svému týmu pomoci. Dalším novicem v týmu hostí byl Krejza, který také ukázal, že má Pavlíkovu co nabídnout.

 

První poločas nemohl pro domácí hráče začít lépe. Hned v 5. minutě šla Sparta do vedení. Centr Sedláka do šestnáctky neudržel ve svých rukavicích Tureček a míč skončil na kopačce Kapra, který ho uklidil do prádzné - 1:0. Netrvalo dlouho a za pavlíkovským brankářem se rozeznělo břevno, které trefil nepovedeným centrem Kočí. Rušno bylo i na druhé straně. Nepovedený odkop Tótha zachytil Kalaš, ke kterému se následně dostal míč do vápna. V dobré pozici mu ale nedovolil zakončit vracející se Vait, který chybu zkušeného stopera napravil. Z následného rohu hlavičkoval Benada, ale v dobré pozici netrefil míč ideálně.

 

V 19. minutě bylo na domácí straně ještě veseleji. Kapr dostal zpětnou nahrávku od Sedláka na roh vápna, odkud vypálil na přední tyč. Tu si Tureček moc dobře nepohlídal a Řevničov šel do dvougólového vedení - 2:0. Minutu poté musel po souboji s Čechem hřiště opustit ze zdravotních důvodů Fujera, který skončil až v nemocnici. Řevničov první půl hodinu ovládl a Tureček se musel po střele ze střední vzdálenosti proletět, míč nakonec za jeho zády neskončil. První třetina zápasu byla minulostí a pomyslnou herní taktovku převzal Pavlíkov. A právě po půl hodině hry měl tu nejlepší možnost na kontaktní branku.

 

V domácí šestnáctce byl k vidění nedovolený zákrok na Krejzu, po kterém sudí Kozák ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Kalaš, ale jeho nepovedený pokus Tomeš přečetl a skvělým zákrokem svůj tým podržel! Pavlíkov mohl znovu udeřit, když Řezáčovi vrátil míč do lajny po autovém vhazování Čech. Prvně jmenovaný našel ve vápně O. Polcara, který se uvolnil a jeho střele na zadní tyč nechybělo mnoho. To je vše, co první dějství nabídlo.

 

 

 

 

Jeden gól byl málo

Druhá polovina začala tak, jak ta první skončila, tedy tlakem Pavlíkova. Převaha hostí se proměnila v branku až v 60. minutě, kdy se po povedené kombinační akci prosadil přesnou střelou z vápna střídající mladík Hekl - 2:1. V další šanci po standardní situaci trefili hosté pouze břevno. Čas plynul, ale další výraznější šance k vyrovnání nepřicházela. Klid na kopačky domácích mohl po rohovém kopu přinést hlavičkující Kočí, ale nevyužil volného prostoru a v dobré pozici mířil mimo. Řevničov si těsné vedení pohlídal až do závěrečného hvizdu a konečně se tak dočkal vytouženého vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Tomáš Bohatý, obránce: V prvním poločase jsme byli během úvodní půl hodiny lepší. Měli jsme šance, které jsme neproměnili. Poté jsme ale zbytečně začali ztrácet míče a hosté nás zatlačili. Měli možnost penalty, při které nás ale podržel brankář. Do kabiny jsme přežili další šance soupeře. Kaňkou první půle bylo zranění Fujery, který musel odjet dokonce do nemocnice. Druhý poločas začal tlakem soupeře, který nás zatlačil. Pavlíkovu se podařilo snížit, ale další gól už nepadl a my tak brali pro nás životně tři důležité body.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Nevyšel nám vstup do zápasu. Nechtěli jsme vůbec hrát, prohrávali jsme souboje, všude jsme byli pozdě a docela rychle jsme prohrávali o dva góly, což je hrozná škoda. Navíc jsme neproměnili penaltu, kterou mi brankář chytil. Po půl hodině hry jsme si vytvořili tlak, ve kterém jsme pokračovali i ve druhém poločase. Podařilo se nám dát jeden gól po povedené kombinační akci. Je škoda, že jsme z toho tlaku více nevytěžili.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (48. L. Přibyl [-] ) , L. Vait [-] , M. Beneš [-] - J. Sedlák [-] , M. Kočí [-] , J. Fujera [-] (20. D. Jun [-] ) , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , V. Kapr [-] -

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] (85. J. Koc [-] ) , O. Polcar [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] (46. L. Hekl [-] ) , O. Krejza [-] (66. M. Škrlant [-] ) , O. Vávra [-] , P. Čech st. [-] (46. O. Kraus [-] ) , D. Řezáč [-] , M. Benada [-]

ŽK: 84. L. Vait - 16. P. Čech st. , 43. F. Kalaš .
Hráči zápasu: P. Tomeš , V. Kapr - L. Polcar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BOBÁK Vladimír (N), GEBHART Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 07:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:50
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra hostů

Po pár nepovedených zápasech se Pavlíkov znovu chytne a z trápícího se Řevničova si odveze pohodovou výhru.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 21:19

Tip: výhra domácích