0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Absencemi zdrcená Olešná udržela s Janovem bezbrankový stav


Branky


17

Při pohledu na základní sestavu Olešné fotbalového znalce rakovnické kopané napadne, kolik hráčů vůbec Pásovce chybělo. I tak ale domácí poslali do těžkého boje základní jedenáctku, proti které stál hladový Janov. Hosté vyhlíželi tři body, ale to by museli proměňovat své šance, kterých bylo znovu několik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na první gól

První poločas byl o dobývání domácí pevnosti, která ale měla pevné a fungující základy. Defenziva Pásovky spolu s gólmanem Fiedlerem byla v neustálé permanenci a Janov vyhlížel první branku. Zuska vysunul do lajny Kaila, ten našel před brankou Houdu, ale jeho pokus spolehlivá defenziva zablokovala. Konvalinka mířil po Kailově nahrávce v dobré pozici nad. Na druhé straně se osmělili i domácí, když po centru Černý hlavičkoval v největší šanci Olešné pouze do břevna.

 

Na straně hostujícího Sokola se neujaly se ani další střelecké pokusy. Kail mířil z úhlu nad, zakončení M. Bradáče, L. Roubíka nebo Zusky končilo buď mimo branku nebo v rukavicích dobře chytajícího Fiedlera. Na první branku se stálo čekalo. Změnit skóre mohla Olešná po rohovém kopu, na brankové čáře ale zažehnal nebezpečí Houda. První poločas tak branku nenabídl a bylo jen otázkou, zda tlak Janova domácí celek ustojí.

Fiedler měl zamčeno

Druhý poločas nabídl postupně se zvyšující tlak Janova, ale chyběla kvalitnější koncovka. M. Bradáče vychytal v několika připadech skvělý Fiedler, který měl v tomto zápase svou branku zamčenou. Po centru Kintera zkoušel akrobaticky zakončovat Konvalinka, ale znovu narazil na gólmana domácích. S dalším pokusem se ozval Kail, jeho pokusu moc nechybělo, ale branku netrefil. Hosté se po individuální akci M. Bradáče dožadovali u sudího Brejníka pokutového kopu, ale u nechvalně známého rozhodčího se svými stížnostmi nepochodili.

 

Olešná statečně bojovala a čas hrál v neprospěch hostí. Další velkou ztrátou pro Pásovku bylo zranění výborně hrajícího Helebranta. A když ani Kinter v závěru zpoza vápna nerozvlnil síť, ale pouze přihlížel, jak Fiedler skvělým zákrokem vyndavá míč na břevno, bylo jasné, že Janov v tomto zápase zkrátka není schopný dát gól. V závěru ze hry musel odstoupit další důležitý hráč J. Procházka, ale ani to domácí nepoložilo. Olešná dotáhla velmi těžký zápas alespoň k remize, která pro ni za současné situace měla cenu zlata - 0:0.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Pro nás vzhledem k situaci zázračný bod. Osobně jsem chtěl utkání skrečovat již v týdnu, ale kluci se rozhodli, že zápas odehrají stůj co stůj a musím před nimi smeknout! Upřímně musím říct, že od Janova jsem čekal mnohem více. Škoda, že jsme nemohli postavit alespoň o dva tři kluky více, ale to se nedá ovlivnit. Bohužel toto utkání nedohráli další dvě opory. Uvidíme, co bude za týden, ale budeme bojovat dál!

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Měli jsme spoustu šancí, abychom dali gól, ale bohužel se tak nestalo. Myslím si, že kdyby se hrálo ještě teď, tak ten gól nedáme.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-] (90. R. Jiránek [-] ) , V. Zadnevulytsia [-] - J. Černý [-] - S. Fiala [-] (30. D. Svoboda [-] ) - Š. Prchal [-] , P. Bučák [-] , Z. Kandler [-] , K. Ivančík [-] , J. Procházka [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (65. J. Koukal [-] ) , M. Bradáč [-] , T. Roubík [-] , F. Houda [-] (60. R. Sattler [-] ) , J. Kail [-] , V. Zuska [-] , J. Koukal [-] , V. Kinter [-] , L. Roubík [-] (70. M. Dohnal [-] ) , J. Melč [-]

ŽK: 53. M. Bradáč , 75. R. Sattler .
Hráči zápasu: V. Fiedler , L. Helebrant , J. Procházka - V. Zuska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brejník Aleš - PŘIBÍK Zdeněk (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra hostů

Janov má daleko fotbalovější tým a měl by vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza